مالکیت فکری استارتاپ ها چگونه تعیین و مشخص می شود؟

برنامه مدیریت ریسک در استارتاپ (چگونه ریسک را مدیریت کنیم؟)

در دنیای مدرن امروزی، کسب و کارها در محیطی بسیار نامطمئن فعالیت می‌ کنند که با انواع مختلفی از ریسک ها همراه است. یکی از مهم ترین وظایفی که شما به عنوان یک کارآفرین استارتاپی با آن روبرو هستید، مدیریت این ریسک ها و در عین حال سرپا نگه داشتن کسب و کارتان است. با ارزیابی و مدیریت ریسک هایی که استارت آپ شما با آن مواجه است، اطمینان حاصل می کنید که پروژه ها به خوبی اجرا می شوند و از استانداردهای قانونی و نظارتی پیروی می کنید.

مدیریت ریسک در استارتاپ به موفقیت کسب و کار شما در آینده کمک می کند، درآمد را افزایش می دهد و مشتریان جدید را جذب خواهد کرد. در این مطلب از سایت مهدی مقسومی روش هایی برای مدیریت ریسک ها و خطراتی که احتمال دارد در مسیر استارتاپ شما قرار بگیرد به شما آموزش داده خواهد شد. همراه ما باشید!

از خود در برابر جرایم سایبری محافظت کنید

طبق گزارش فوربس، جرایم سایبری در بالاترین حد خود قرار دارد. بیشتر حملات سایبری به جای افراد، بر مشاغل متمرکز هستند. شرکت ها بدون در نظر گرفتن اندازه آنها در معرض خطر هک داده ها هستند. هکرها به طور فزاینده ای بر روی سیستم های مبتنی بر فضای ابری تمرکز می کنند؛ زیرا اکثر سازمان ها در آنجا اطلاعات خود را ذخیره کرده اند.

به عنوان بخشی از استراتژی مدیریت ریسک در استارتاپ، باید سیاستی در برابر جرایم سایبری داشته باشید. این کار ممکن است مستلزم آموزش کارکنان شما در مورد اهمیت ایجاد رمزهای عبور ایمن، محافظت از داده های شرکت و همچنین نحوه استفاده ایمن از وب باشد.

امور مالی خود را فراموش نکنید

ریسک های مالی که استارت‌آپ‌ها با آن‌ها مواجه هستند شامل تغییرات در قیمت سهام، نوسان نرخ ارز، تقاضاهای مالیاتی بالا، تغییر قیمت سهام و مشکلات مربوط به رسیدگی به جریان نقدی است.

مدیریت ریسک مالی به ویژه برای استارتاپ ها باید از اهمیت بالایی برخوردار باشد. این شامل مراقبت از خطرات مربوط به امور مالی شرکت شما است. به عنوان یک کارآفرین استارتاپی، باید سیستمی برای ردیابی جریان های نقدی خود داشته باشید. علاوه بر این باید بدانید در صورت بروز یک شرایط پیش بینی نشده چقدر پول کنار گذاشته اید.

قرارداد وستینگ (آشنایی با قرارداد وستینگ+ نمونه قرارداد)
ادامه مطلب

نکته مهم: در مورد امور مالی و مالیاتی استارتاپ، یک مشاور حقوقی خوب می تواند به شما کمک کند ریسک ها را به حداقل برسانید.

از تعهدات قانونی و مقرراتی خود مطلع باشید

قوانین و مقررات حاکم بر مشاغل فعال در صنعت شما می توانند یک شبه تغییر کنند. عدم رعایت تغییرات، شما را در مسیر دعاوی حقوقی، در میان سایر مسائل قرار می دهد. خطرات نظارتی معمولاً از تغییرات در مقررات و قوانین ناشی می شود. اگر نتوانید خودتان را از این تغییرات آگاه نگه دارید، ممکن است پس از تصویب آنها توسط سازمان های مربوطه با مشکلاتی مواجه شوید.

از آنجایی که کسب و کار شما هنوز در مرحله آزمایشی خود است، مطمئناً می خواهید سرمایه گذاران را جذب کنید و همچنین از رسیدگی کیفری و جریمه های سنگین اجتناب کنید. از همین رو شما باید از نادیده گرفتن چنین تغییراتی اجتناب کنید؛ زیرا می توانند علاوه بر کاهش جذابیت سرمایه گذاری برای سرمایه گذاران، هزینه های عملیاتی شما را نیز افزایش دهند.

برنامه مدیریت ریسک در استارتاپ (چگونه ریسک را مدیریت کنیم؟)

اعتبار و شهرت خود را مدیریت کنید

اعتبار استارتاپ شما در تعیین طول عمر آن در کسب و کار بسیار موثر است. برای مقیاس بندی، باید تصویر مثبتی داشته باشید که سرمایه گذاران را جذب کرده و همچنین به شما در ایجاد یک پایگاه مشتری قوی کمک کند. در برخی مواقع با موقعیت هایی مواجه می شوید که اعتبار شرکت شما را تهدید می کند. این کاملاً طبیعی است، اما مهمتر از همه، شما باید بدانید که چگونه در چنین شرایطی حرکت داشته باشید، بدون اینکه اعتبار شرکت خود را خراب کنید.

مدیریت ریسک شهرت، مستلزم تعریف ریسک هایی است که می تواند به اعتبار شرکت آسیب برساند. اغلب، این خطرات به قوانین اخلاقی شرکت شما، اقدامات ایمنی و امنیتی و پایداری آن مربوط می شود. نادیده گرفتن چنین خطراتی می تواند منجر به از دست دادن تجارت و حتی ورشکستگی شود.

اجرای یک استراتژی مدیریت ریسک

هیچ استارتاپی نمی تواند در دنیای رقابتی کسب و کار امروز بدون برنامه مدیریت ریسک استارتاپ موفق شود. برای به حداقل رساندن تأثیر ریسک ها، باید یک استراتژی مدیریت ریسک را به کار ببرید که به صورت سفارشی برای ریسک های خاصی که شرکت با آن مواجه است، ساخته شده باشد.

تقسیم سهام در تفاهم نامه بنیانگذاران چگونه است؟ بررسی کاربردی !
ادامه مطلب

یک استراتژی مدیریت ریسک قوی به شما کمک می کند تا مشکلاتی را که هنوز به وجود نیامده اند حل کنید. این مسیر موفقیت تجاری بلندمدت شرکت شما را باز می کند. از آنجایی که مدیریت ریسک یک تعهد تجاری پویا و چند وجهی است، باید مرحله نظارت و ارزیابی را نیز در بر گیرد. این استراتژی شما را در موقعیتی قرار می دهد که بتوانید آن نوع ریسک را در آینده حذف کنید.

از تعهدات بلند مدت خودداری کنید

در طول سال های آزمایشی استارتاپ خود، باید از انجام تعهدات بلندمدت خودداری کنید. در واقع دامنه عملیات شما ممکن است گسترش یابد یا محدود شود. از طرفی دیگر تعهد بلندمدت ممکن است علاوه بر محدود کردن فعالیت های شما، زمانی که کسب و کار رونق پیدا کرد دارایی شما را نیز تخلیه کند.

در تمام طول مسیر خود یک مشاور حقوقی متخصص داشته باشید

استارتاپ شما ممکن است با چالش های قانونی و حقوقی زیادی مواجه شود. برای اینکه از هر نوع مشکل حقوقی جلوگیری کرده و تمام مراحل قانونی استارتاپ خود را به درستی پیش ببرید، لازم است یک مشاور حقوقی ماهر و متخصص کنار خود داشته باشید. برای این منظور می توانید روی کارشناسان تیم مهدی مقسومی حساب کنید!

جمع بندی

مدیریت ریسک در استارتاپ به شما کمک می کند از خطرات منفی و مشکلات احتمالی جلوگیری کرده و احتمال موفقیت کسب و کار خود را افزایش دهید. شما با داشتن یک استراتژی مدیریت ریسک مناسب می توانید اهداف استارتاپ خود را به خوبی پیش برده و به نتیجه مطلوب برسید. همانطور که گفتیم، تیم حقوقی مهدی مقسومی آماده ارائه مشاوره به شما عزیزان هستند و می توانید پیش از هر اقدامی درخصوص راه اندازی استارتاپ خود از مشاورین ما کمک بگیرید. امیدواریم که این مطالب برایتان مفید واقع شده باشند!

منابع

دیدگاه خود را وارد کنید:
ثبت دیدگاه
دیدگاه‌های کاربران
هنوز هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است

طراحی و توسعه توسط کاسبی