پیدا کردن همکار برای استارتاپ (راه اندازی استارتاپ با همکار)

انسان ها همیشه میل به انجام کارهای جمعی دارند. داشتن یک شریک برای انجام کارها یکی از قدیمی ترین کارهایی است که در طبیعت انسان ها وجود دارد. تجارت و کارآفرینی نیز از سری کارهایی هستن که با داشتن یک همکار، بهتر انجام می شوند.

شریک تجاری یک دارایی با ارزش به حساب می آید. بسیاری از افراد ترجیح می دهند از همان ابتدای شروع یک کار شریک تجاری داشته باشند. برخی دیگر نیز در دیگر مراحل استارتاپ خود یک همکار پیدا می کنند. هر دو این حالات مزایای بسیار زیادی دارند. در این مطلب از سایت مهدی مقسومی قصد داریم از پیدا کردن همکار برای استارتاپ صحبت کنیم. با ما همراه باشید!

پیدا کردن همکار برای استارتاپ (راه اندازی استارتاپ با همکار)

چگونه پیدا کردن همکار برای استارتاپ؟

همکار تجاری شخصی است که با اجازه شما و به صورت قانونی در تمام مسائل مربوط به شرکت و استارتاپ شما، شریک است. این رابطه می بایست درست و اصولی شکل بگیرد. این نوع شراکت با رفاقت های معمولی تفاوت زیادی دارد. از آنجایی که در این نوع شراکت ها منابع مالی به اشتراک گذاشته می شود، هر دو طرف موظف هستند تعهدات مالی و حرفه ای را رعایت کنند. در این نوع شراکت علاوه بر منابع مالی، مهارت های فردی نیز برای رسیدن به یک هدف مشترک به اشتراک گذاشته می شود.

برای پیدا کردن همکار برای استارتاپ می توانید از استراتژی هایی که در ادامه به آن می پردازیم کمک بگیرید.

نکته: اگر شما هم دارای یک کسب و کار نوپا یا یک شرکت به بلوغ رسیده هستید، با آموزش حقوق کسب و کار میتوانید کسب و کارتان را به عنوان یک شخص سالم در میان جامعه ی تجاری رشد دهید و از انواع قراردادها و قوانین حقوقی که ممکن است در آینده ی شرکتتان اثر بگذارد، سربلند بیرون بیایید. برای دانستن بیشتر در این مورد میتوانید با مطالعه ی «آموزش حقوق کسب و کار؛ 5 دروازه ی ورود به بلوغ کسب و کار!» به یک دید جامعی در مورد این موضوع برسید.

ارزیابی همکاران

یکی از راه های پیدا کردن همکار برای استارتاپ ارزیابی و تحلیل دقیق همکاران سابق و فعلی شماست، که می تواند منجر به پیدا کردن یک شریک تجاری خوب شود. پس این افراد را دست کم نگیرید. طبق سابقه کاری که با این افراد دارید می دانید که این افراد در محیط حرفه ای چگونه رفتار می کنند. از میان همکارانی که تا به حال داشته اید، وفادارترین، از خود گذشته ترین، خلاق ترین و کارآمدترین آن ها می تواند یک همکار استارتاپ خوب باشد.

برای شروع کار جدید باید به چه نکاتی توجه کرد؟
ادامه مطلب

علاوه بر موارد بالا، همکاری که انتخاب می کنید می بایست با شما رابطه مثبتی داشته باشد. اگر شما و همکارتان رابطه خوبی نداشته باشید خیلی زود به مشکل بر می خورید پس این مورد را مد نظر داشته باشید. از طرف دیگر هم عقیده بودن و داشتن فلسفه تجاری یکسان یکی دیگر از معیارهایی است که باید به آن توجه داشته باشید.

همکاری با دوستان

اگر دوستی دارید که مهارت ها، تحصیلات و تجربه او مکمل شماست، می تواند بهترین شریک تجاری شما باشد. اکثر افراد معمولاً به دنبال شریک هایی هستند که مهارت هایی دقیقاً مشابه با خودشان داشته باشند اما این کار اشتباه است! بهترین حالت این است که شریک تجاری شما در کاری ماهر باشد که شما در آن مهارت خاصی ندارید. به این ترتیب می توانید مکمل یک دیگر و یک تیم قوی را تشکیل دهید.

نکته: چه در فکر راه اندازی یک استارتاپ باشید و چه آن را ثبت کرده باشید، مسائل حقوقی درست مثل یک شتر بر در خانه ی کسب و کارتان خوابیده اند. قوانین حقوقی دارای مرزهای ثابتی برای کسب و کارها و شرکت های تجاری هستند اما گاهی طرح ها و اساسنامه هایی به صورت موقت اجرا خواهند شد که میتواند سوخت آنی استارتاپ تان باشد!

از طرفی با داشتن یک چشم انداز دقیق نسبت به آینده ی استارتاپتان به راحتی میتوانید تصمیم گیری های خود را انجام دهید. «مشاوره حقوقی استارتاپ ها (startups)- خدمات حقوقی مهدی مقسومی» همان راه حلی است که حتی در آرامش کسب و کارتان، طوفان های حقوقی آینده را پیش بینی میکند!

در رویدادهای صنعتی شرکت کنید

کنفرانس ها، سخنرانی ها و نمایشگاه های تجاری می توانند زمینه ساز پیدا کردن همکار برای استارتاپ باشند. در این رویدادها معمولاً افرادی با علایق یکسان گرد هم می آیند و ایده های خود را ارائه می دهند. بهترین همکاران تجاری معمولاً اولین بار در چنین رویدادهایی یکدیگر را ملاقات می کنند. اگر قصد دارید در چنین رویدادهایی شرکت کنید می بایست رویدادی متناسب با حوزه ای که می خواهید در آن فعالیت داشته باشید انتخاب کنید.

سرچ کردن در شبکه های کارآفرین

وب سایت های زیادی برای افرادی که به دنبال پیدا کردن همکار برای استارتاپ هستند وجود دارد. یک سرچ ساده در این وب سایت ها می تواند یک پارتنر تجاری خوب برای شما به ارمغان بیاورد. در این وب سایت ها یک اکانت بسازید و دیگر اعضا را بررسی کنید، شک نکنید بعد از مدتی می توانید یک همکار مناسب پیدا کنید.

وظایف منتور چیست و باید از منتور چه انتظاراتی داشته باشیم؟
ادامه مطلب

در این سایت ها میزان مهارت ها، علایق و پروژه های یک فرد در معرض دید دیگر اعضای وب سایت قرار دارد. با مقایسه افراد مختلف می توانید نزدیک ترین فرد به معیارهای خود را پیدا کنید.

نکته: یک استارتاپ که در اول راه خود است درگیر مسائل زیادی میتواند باشد؛ از قراردادها تا تأمین خدمات و مواد اولیه همه مشکلاتی هستند که اگر جدی گرفته نشوند، میتوانند پایه های کسب و کارتان را به راحتی بلرزانند. «کوچینگ استارتاپ؛ مسیر شخصی استارتاپ تو برای موفقیت» به راحتی میتواند با پرورش نیروهای یک شرکت به استارتاپ تان کمک میکند که هدف اصلی خود را پیدا کند.

سرچ کردن در شبکه های کارآفرین

تحصیلات خود را بالا ببرید

تحصیلات یکی دیگر از راه های پیدا کردن همکار برای استارتاپ  می باشد. کلاس های آموزشی استارتاپ  یا کار آفرینی نیز می توانند زمینه ساز پیدا کردن همکار برای استارتاپ باشند. در این کلاس ها می توان افراد خلاق و با انگیزه را برای شروع یک همکاری پیدا کرد. همفکری و همکاری افراد حاضر در این کلاس ها در انجام پروژه ها معمولاً منجر به شکل گیری دوستی های مفید در زمینه تجارت می شود. اگر هیچ کدام از روش های بالا جوب نداد می توانید این روش را امتحان کنید.

نکاتی برای جذب خوب برای پیدا کردن همکار برای استارتاپ

پیدا کردن همکار برای استارتاپ اولین قدم برای تشکیل یک شرکت موفق به حساب می آید. در انتخاب شریک تجاری خود بد نیست نکات زیر را رعایت کنید:

مجموعه مهارت های خود را با دقت ارزیابی کنید. شریک شما باید در زمینه هایی که شما در آن ضعف دارید، مکمل شما باشد. به عبارت دیگر برخلاف باورعموم، شریک تجاری شما باید مهارت هایی متفاوت از مهارت های شما داشته باشد.

در رابطه با ارزش و عقایدتان با یکدیگر بحث کنید. اگر چه در بحث مهارت ها باید با شریکتان تفاوت داشته باشید اما در بحث ارزش ها و فلسفه تجارت باید با یکدیگر هم عقیده باشید. درغیر این صورت مشکلات زیادی در زمینه تجارت خواهید داشت.

یک شریک مشتاق پیدا کنید. از آن جایی که راه اندازی یک کسب وکار جدید با چالش ها و مشکلات زیادی همراه است، داتشتن یک شریک مشتاق می تواند از دلسرد شدن تیم جلوگیری کند. اگر شریک تجاری شما برای روبرو شدن با چالش ها و سرمایه گذاری مشتاق باشد، رسیدگی به مشکلات بسیار آسان تر خواهد بود.

منظور از مهارت خود رهبری چیست؟
ادامه مطلب

در مورد دیدگاه بلند مدت خود بحث کنید. در همکاری تجاری، طرفین باید اهداف پنج ساله و ده ساله مشترک داشته باشند. درغیر این صورت باید در این زمینه به توافق برسند. اگر هدف 5 و 10 ساله بین این افراد مشترک باشد، مسیر موفقیت راحت تر طی خواهد شد. اما اگر در تعیین اهداف بلند مدت تفاوت نظر وجود دارد، پایان دادن به همکاری بهترین گزینه است.(پیشنهاد مطالعه: کوچینگ حقوقی؛ سنگین ترین وزنه برای ترازوی عدالت کارتان)

مزیت های پیدا کردن همکار برای استارتاپ

همکاری با شریک تجاری می تواند بسته به تمایل شما، تنها در امر سرمایه گذاری یا تمامی عملیات روزانه استارتاپ صورت گیرد. در هردو حالت، داشتن شریک تجاری می تواند مزایای زیر را به همراه داشته باشد:

  • یک شریک تجاری خوب، ایده های جدیدی را برای شرکت به ارمغان می آورد.
  • راه اندازی یک شرکت دشوار است، اما داشتن یک شریک می تواند حجم کار و تعهدات مالی شما را کاهش دهد.
  • داشتن یک شریک تجاری می تواند اعتبار شما را افزایش دهد، به شما امکان دسترسی به شبکه حرفه ای گسترده تری را بدهد و فرصت های بیشتری را برای رشد و توسعه پیش روی شما بگذارد.
  • اگر یک مشارکت عمومی شکل بدهید، مالیات بر درآمد نخواهید پرداخت، اما سود و زیان به هر دو شریک تعلق خواهد گرفت.
  • کار با یک شریک می ‌تواند دیدگاه متفاوتی به شما بدهد. ممکن است شریک شما راه‌ حل‌ هایی پیدا کنند که به ذهن شما نرسیده باشد.

مزیت های پیدا کردن همکار استارتاپ

جمع بندی در مورد پیدا کردن همکار برای استارتاپ

راه اندازی یک کسب و کار جدید چالش ها و ریسک های زیادی دارد. پیدا کردن راهی برای کاهش این ریسک ها و چالش ها می تواند منجر به موفقیت استارتاپ شما شود. یکی از راه هایی که با آن می توان درصد موفقیت شرکت را بالاتر برد، پیدا کردن همکار برای استارتاپ است. این همکار باید مکمل شما باشد و باهم یک زوج موفق را تشکیل دهید. امیدواریم با خواندن این مطلب بتوانید یک پارتنر تجاری مناسب برای خود پیدا کنید.

منبع

دیدگاه خود را وارد کنید:
ثبت دیدگاه
دیدگاه‌های کاربران
هنوز هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است

طراحی و توسعه توسط کاسبی