مشارکت در استارتاپ و راه های سرمایه گذاری در آن

مشارکت در استارتاپ و راه های سرمایه گذاری در آن

یکی از هیجان انگیزترین راه های سرمایه گذاری، تمرکز بر استارتاپ‌ها و داشتن شانس ورود به طبقه همکف است. اگر شرکتی را انتخاب کنید که بعداً قرار است به یک شرکت بزرگ و معروف تبدیل شود، به طور بالقوه می توانید یک سرمایه گذاری متوسط را به سودهای بزرگ تبدیل کنید.

روش های زیادی برای سرمایه گذاری در استارتاپ ها و شرکت های نوپا وجود دارد. ما در این مطلب از سایت مهدی مقسومی تصمیم داریم برخی از بهترین روش های مشارکت در استارتاپ و سرمایه گذاری در آن را به شما آموزش دهیم. همراه ما باشید.

چگونه در استارتاپ ها سرمایه گذاری کنیم

وقتی مردم به فرصت های سرمایه گذاری و مشارکت در استارتاپ فکر می کنند، معمولا روش سرمایه گذاری خطرپذیر تنها روشی است که به ذهن آن ها می رسد. سرمایه گذاران خطرپذیر (VC) پول زیادی را به استارتاپ ها اختصاص می دهند به این امید که آنها موفق شوند و در نهایت بتوانند سهام خود را به قیمتی بسیار بیشتر از آنچه که از ابتدا بود بفروشند. در برخی موارد، VCها همچنین انتظار دارند که در مورد نحوه عملکرد شرکت و مدیریت آن دخالت داشته باشند.

با این حال، سرمایه گذاری در کسب و کار استارتاپ فقط به سرمایه گذاری خطرپذیر محدود نمی شود. در واقع، بسیاری از «افراد عادی» میلیون ها دلاری که معمولاً برای مشارکت به عنوان سرمایه گذاران خطرپذیر لازم است را ندارند. در عوض، این دسته افراد می توانند راه های دیگری برای یادگیری نحوه سرمایه گذاری در استارتاپ ها پیدا کنند. برخی از بهترین روش ها برای انجام این کار عبارتند از:

  1. در زمان عرضه اولیه خرید کنید:

یکی از راه های سرمایه گذاری در استارتاپ، خرید سهام در زمان عرضه اولیه (IPO) است. با IPO، شرکت سهام خود را در بورس اوراق بهادار عمومی می کند و هر کسی می تواند سهام بخرد. اگر سهام را در روز اولی که در دسترس است خریداری کنید، می توانید فرصتی برای رشد آینده داشته باشید. این می تواند راهی برای مشاهده بازدهی در طول زمان بدون نیاز به پول زیاد باشد.

  1. سرمایه گذاری جمعی:

با رویکرد سرمایه گذاری جمعی، می توانید یک استارتاپ را در وب سایت و شبکه های اجتماعی تأمین مالی جمعی پیدا کنید و مالکیت شرکت را با قیمتی بسیار کمتر از سرمایه گذاری مخاطره آمیز یا فرشته خریداری کنید. با سرمایه گذاری جمعی، شما مبلغ کمی را سرمایه گذاری می کنید و اگر شرکت موفق باشد، سهمی از موفقیت را به دست می آورید.

  1. به جای خرید سهام، پول قرض دهید
استارتاپ کلان داده چیست؟ بررسی جامع و کاربردی!
ادامه مطلب

در حالی که اغلب فکر می کنیم سرمایه گذاری در یک شرکت فقط خرید سهام است، گاهی فراموش می کنیم که می توانیم با پیشنهاد دادن وام به یک شرکت جدید، سرمایه گذاری کرده و بازدهی دریافت کنیم. اگر فردی را می شناسید که در حال راه اندازی یک شرکت است، می توانید به جای خرید سهم، وام ارائه دهید.

با یک وام، سود دریافت می کنید و شرکت پرداخت های منظم را انجام می دهد. لازم نیست منتظر بمانید تا شرکت سهامی عام شود یا موفقیت بزرگی را برای دریافت بازگشت سرمایه خود مشاهده کنید. درعوض، هر ماه پرداخت هایی با بهره دریافت خواهید کرد. با این حال، شما همچنان در معرض خطر از دست دادن پول هستید و احتمالاً دستاوردها به اندازه خرید سهام چشمگیر نیستند.

چگونه استارتاپ هایی را برای سرمایه گذاری پیدا کنیم؟

چگونه استارتاپ هایی را برای سرمایه گذاری پیدا کنیم؟

مکان های مختلفی برای جستجوی استارت آپ ها وجود دارد. اگر مقدار زیادی پول دارید، می توانید با یک شرکت واسطه صحبت کنید تا به شما کمک کند تا استارتاپ های مختلف را برای سرمایه گذاری شناسایی کنید.

برخی دیگر از روش ها برای پیدا کردن استارتاپ های مختلف عبارتند از:

  • پلتفرم های سرمایه گذاری جمعی
  • اتاق بازرگانی محلی شما برای یافتن استارت آپ های محلی
  • مراکز نوآوری در شهرهای مختلف که شرکت های نوپای مختلف را به نمایش می گذارند
  • انکوباتورها که به تغذیه و راهنمایی بنیانگذاران شرکت کمک می کند

شما می توانید با کمی جستجو و گشت و گذار در شبکه های اجتماعی هم با استارتاپ هایی که به دنبال جذب سرمایه گذار هستند آشنا شوید.

نکاتی درباره نحوه سرمایه گذاری در شرکت های نوپا

اگر تصمیم دارید از مشارکت در استارتاپ به عنوان بخشی از استراتژی سرمایه گذاری خود استفاده کنید، کارهایی وجود دارد که می توانید انجام دهید تا شانس موفقیت خود را افزایش دهید. در اینجا چند نکته برای سرمایه گذاری موفق تر در استارتاپ ها به شما آموزش خواهیم داد:

  1. به آمارها توجه کنید:

به اعداد ارائه شده توسط استارت آپ نگاهی بیندازید. آیا آنها از فروش محصولات و خدمات پول جمع آوری می کنند؟ اگر چنین است، این نشانه خوبی است که آنها می توانند در مسیر موفقیت باشند. به سختی می توان مطمئن شد که یک استارتاپ «ارزش» دارد؛ زیرا تعیین ارزش ها بسیار سخت است. با این حال، می توانید یک حساب سرانگشتی انجام دهید تا بفهمید با سرمایه‌گذاریتان چند سهم به دست می آورید.

  1. به مدیریت استارتاپ توجه کنید:
راستی‌ آزمایی استارتاپ چگونه انجام میشود؟
ادامه مطلب

یکی از کارهایی که سرمایه گذاران خطرپذیر انجام می دهند، توجه کردن به تیم و مدیریت است. برای برخی از سرمایه گذاران خطرپذیر، تیم می تواند مهم تر از محصول باشد. شما باید ببینید بنیانگذاران و مدیران شرکت چه مهارت هایی را در اختیار دارند؟ آیا فکر می کنید آنها رهبری خوبی را ارائه خواهند کرد؟ آیا آنها به اندازه کافی انعطاف پذیر هستند تا در صورت نیاز چرخش کنند؟ درک پیش زمینه قبل از حرکت به جلو می تواند بعدها تفاوت بزرگی ایجاد کند.

  1. سرمایه گذاری های متنوع انجام دهید:

اگر مقدار زیادی پول برای سرمایه گذاری و مشارکت در استارتاپ دارید، بهتر است به جای اختصاص دادن تمام سرمایه خود به یک استارتاپ، روی گزینه های مختلفی سرمایه گذاری کنید. با این کار شانس موفقیت خود را تا حد زیادی افزایش می دهید و احتمال اینکه کل سرمایه­تان از دستتان برود کمتر خواهد شد.

مزایا و معایب سرمایه گذاری استارتاپی

مشارکت در استارتاپ و سرمایه گذاری در آن، مانند هر نوع سرمایه گذاری دیگری با مزایا و معایب خاص خود همراه است. شما باید تمام این مزایا و معایب را سنجیده و با دید باز برای سرمایه گذاری اقدام کنید. در این بخش ما به معرفی مهم ترین مزایا و معایب این کار می پردازیم.

مزایا:

  • سرمایه گذاری استارتاپی این پتانسیل را دارد که تا حد زیادی از بازار پیشی بگیرد
  • بسیاری از کارگزاران آنلاین نیز از سرمایه گذاری روی استارتاپ ها حمایت می کنند
  • یک راه هیجان انگیز برای تنوع بخشیدن به سرمایه گذاری است

معایب:

  • استارت آپ ها نرخ شکست بسیار بالایی دارند
  • زمان زیادی برای بررسی و تحقیق در مورد استارتاپ ها صرف می شود
  • برخی از فرصت ها فقط برای سرمایه گذاران معتبر در دسترس است

نتیجه گیری

مشارکت در استارتاپ می تواند راهی برای یک سرمایه گذاری موفقیت آمیز بوده و به شما فرصت دهد شانس خود برای سهیم شدن در یک شرکت بزرگ در آینده را افزایش دهید. با این حال، یادگیری نحوه سرمایه گذاری در استارتاپ ها نیاز به صبر دارد. از همین رو به عنوان نکته پایانی به شما توصیه می کنیم قبل از هر اقدامی با یک مشاور در این زمینه مشورت کنید.

راه حل تأمین مالی استارتاپ (هر آنچه باید بدانید!)
ادامه مطلب

منابع

دیدگاه خود را وارد کنید:
ثبت دیدگاه
دیدگاه‌های کاربران
هنوز هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است

طراحی و توسعه توسط کاسبی