راه حل تأمین مالی استارتاپ (هر آنچه باید بدانید!)

راه حل تأمین مالی استارتاپ (هر آنچه باید بدانید!)

بدون سرمایه، بسیاری از ایده ها از بین می روند و نمی توان هیچ کسب و کاری را راه اندازی کرد. استارتاپ ها برای ایده های تجاری نوآورانه و شروع فعالیت های خود به یک مبنای مالی سالم نیاز دارند. از همین رو معمولاً کسانی که قصد راه اندازی یک استارتاپ را دارند، برای تأمین مالی آن با چالش های زیادی روبرو هستند. ما در این مطلب از سایت مهدی مقسومی تصمیم داریم روش هایی برای تأمین مالی و سرمایه گذاری در استارتاپ به شما آموزش دهیم. همراه ما باشید!

روش های تأمین مالی استارتاپ ها

تعداد گزینه های تأمین مالی می تواند برای یک استارت آپ بسیار زیاد باشد. ما انواع متداول تأمین مالی راه را گردآوری کردیم تا به شما کمک کنیم با توجه به شرایط خود، بهترین گزینه را انتخاب کنید.

گرفتن وام

گزینه های زیادی برای تأمین مالی استارتاپ شما از طریق وام وجود دارد. در حال حاضر بانک های زیادی در کشور وام های مربوط به راه اندازی کسب و کارها با شرایط مختلف را ارائه می دهند. این نوع وام ها اقساط بلند مدت دارند، اما سود و بهره آن ها کمی زیاد است.

شرکت های سهامی خاص

یکی از راه های سرمایه گذاری در استارتاپ ها، سرمایه گذاری توسط شرکت های سهامی خاص است.  شرکت های سهام خصوصی با حضور در هیئت مدیره یا ایفای نقش به عنوان مشاور در معاملات یک شرکت مشارکت می کنند. آنها در سود و زیان استارتاپ سهم دارند و هر کاری که می توانند برای کمک به موفقیت آن انجام می دهند.

سرمایه گذاران فرشته

یک راه جالب برای سرمایه گذاری در استارتاپ، کمک گرفتن از انجمن های سرمایه گذاران فرشته است که داوطلبانه در شرکت های نوپا سرمایه گذاری کرده و به رونق این شرکت ها کمک می کنند.

سرمایه گذاران فرشته عموماً افراد ثروتمند یا مدیران بازنشسته شرکت هستند که مستقیماً در شرکت های کوچک تحت مالکیت دیگران سرمایه گذاری می کنند. آنها غالباً رهبرانی در زمینه خودشان هستند که نه تنها تجربه، روابط و شبکه تماس های خود را به اشتراک می گذارند، بلکه دانش فنی یا مدیریت خود را نیز به اشتراک گذاشته و از این طریق به مدیران استارتاپ کمک می کنند.

روش های ارزش گذاری استارتاپ کدام است و چگونه انجام می شود؟
ادامه مطلب

این سرمایه گذاران در ازای به خطر انداختن پول خود، حق نظارت بر شیوه های مدیریت شرکت را برای خود محفوظ می دارند. به عبارت دقیق، این نوع سرمایه گذاری اغلب شامل یک کرسی در هیئت مدیره و تضمین شفافیت است.

میزبانی یک کمپین تأمین مالی جمعی

چه سرمایه در گردش شما نیاز به بهبود داشته باشد و چه نیاز به افزایش جریان نقدی خود داشته باشید، میزبانی یک کمپین تأمین مالی جمعی می تواند به سرمایه گذاری در استارتاپ شما کمک کند. این روش مقدار کمی پول از تعداد زیادی از مردم جمع آوری می کند.

برخی از نکات برای راه اندازی کمپین تأمین مالی جمعی عبارتند از:

  • شناخت مخاطبان خود: قبل از اینکه شروع به انتشار اخبار در مورد کمپین خود کنید باید گروه خاصی از افراد علاقه مند به استارت آپ یا محصولات خود را هدف قرار دهید. این کار می تواند به شما کمک کند تلاش های خود را متمرکز کرده و از منابع به طور موثرتری استفاده کنید.
  • تبلیغ کمپین خود: یکی از بهترین ابزارها برای انتشار این خبر، رسانه های اجتماعی هستند. شما همچنین می توانید یک رویداد را میزبانی کنید تا به تبلیغ هدف خود و جذب مخاطب کمک نمایید.
  • استفاده از تکنیک های بازاریابی: این روش علاوه بر این که به شما در جذب سرمایه گذار کمک می کند، به صورت غیرمستقیم باعث معرفی استارتاپ و کسب و کارتان به دیگران خواهد شد.

به یک انکوباتور استارتاپ بپیوندید

گاهی اوقات بهترین استراتژی برای ایجاد یک مدل کسب و کار برای استارتاپ شما، همکاری مشترک است. انکوباتورهای استارت آپی تسهیلات و پشتیبانی را به شرکت های در مراحل اولیه ارائه می دهند. به کمک انکوباترها شما به تخصص، راهنمایی و ابزارهایی که برای موفقیت نیاز دارید دسترسی خواهید داشت.

کمک گرفتن از پلتفرم های وام دهی همتا به همتا

هنوز نتوانسته اید یک راه حل خوب برای سرمایه گذاری در استارتاپ پیدا کنید؟ یکی دیگر از گزینه های وام گیری بدون استفاده از بانک یا اتحادیه های اعتباری، کمک گرفتن از پلتفرم های وام دهی همتا به همتا است. این پلتفرم ها متقاضیان وام را به سرمایه گذاران مرتبط می کنند. در واقع افراد می توانند به واسطه این پلتفرم ها، سرمایه گذارانی را پیدا کنند که حاضرند به آن ها وام دهند.

قرارداد وستینگ (آشنایی با قرارداد وستینگ+ نمونه قرارداد)
ادامه مطلب

راه حل تأمین مالی استارتاپ (هر آنچه باید بدانید!)

نکاتی در خصوص تأمین مالی استارتاپ

جذب سرمایه استارتاپ بخشی از هنر و مهارت شماست. این که شما از چه روشی نسبت به سرمایه گذاری در استارتاپ و تأمین مالی آن اقدام می کنید، تا حد زیادی به ایده کسب و کار، سابقه و دسترسی شما به منابع مالی بستگی دارد. برخی از نکاتی که می توانند به شما در انتخاب یک روش مناسب برای تأمین مالی استارتاپ کمک کنند عبارتند از:

  1. نیازهای مالی خود را محاسبه کنید.

قبل از تماس با سرمایه گذاران یا درخواست وام، باید بدانید که برای دستیابی به اهداف تجاری خود به چه مقدار پول نیاز دارید. به دنبال مبلغ کوچک و یکبار مصرف هستید؟ وام یا کمک مالی تجاری ممکن است مناسب باشد. سهم بزرگتر؟ یک سرمایه گذار فرشته ممکن است منطقی تر باشد. درک نیازهای مالی خود به شما امکان می دهد بهترین رویکرد را در پیش بگیرید.

  1. یک طرح تجاری ایجاد کنید.

سرمایه گذاران، وام دهندگان و حتی اعضای خانواده که به شما پول قرض داده اند می خواهند قبل از تحویل پول، یک طرح تجاری را ببینند. این طرح باید فرصت، تیم، بازار هدف، صنعت، اجرا، طرح بازاریابی، خلاصه مالی و بودجه مورد نیاز را مشخص کند. این الگوی طرح کسب و کار، ایجاد یک طرح دقیق را آسان می کند تا بتوانید ایده خود را مطرح کنید.

  1. سلامت مالی خود را ارزیابی کنید.

اگر ندانید امروز در چه جایگاهی قرار دارید، نمی توانید بفهمید که به چه نوع بودجه نیاز خواهید داشت. اظهارنامه های مالیاتی کسب و کار و شخصی، صورت حساب های بانکی، صورت سود و زیان، و پیشبینی درآمد را جمع آوری کنید تا به شما (و سرمایه‌گذاران) کمک کند بفهمید چقدر سرمایه در اختیار داشته و به چه میزان سرمایه دیگری نیاز دارید.

  1. در مورد گزینه های تأمین بودجه تحقیق کنید.

خواندن این مطلب ممکن است چشمان شما را به انواع روش های تأمین بودجه موجود باز کرده باشد. قبل از اینکه نوع خاصی را انتخاب کنید، تحقیقات گسترده ای انجام دهید تا ببینید آیا برای کسب و کار شما مناسب است یا خیر.

  1. یک برنامه بازپرداخت تنظیم کنید.

پذیرش سرمایه ریسک کوچکی نیست، به خصوص اگر چند میلیون یا میلیارد تومان باشد. یک کار عاقلانه این است که برنامه ای برای بازپرداخت پولی که قرض گرفته اید ایجاد کنید. به این ترتیب از مشکلات مختلف در آینده جلوگیری خواهید کرد.

قرارداد سرمایه گذاری در استارتاپ چگونه نوشته می شود و چه نکات مهمی دارد؟
ادامه مطلب

برای تأمین مالی و سرمایه گذاری در استارتاپ نیاز به مشاوره دارید؟

کوچکترین اشتباهی در زمان راه اندازی کسب و کارتان و تأمین مالی آن می تواند دردسرهای بزرگی برای شما به همراه داشته باشد. از همین رو لازم است که از همان ابتدای راه درخصوص مسائل مالی با یک کارشناس حقوقی خبره و باتجربه مشورت کنید.

اگر برای راه اندازی استارتاپ خود و تأمین مالی آن نیاز به مشاوره حقوقی داشتید، می توانید روی کارشناسان تیم مهدی مقسومی حساب کنید. ما در تمام طول مسیر در کنار شما هستیم و به شما کمک می کنیم تمام چالش ها و مشکلات حقوقی احتمالی را از سر راه خود کنار بزنید.

سخن آخر

در این مطلب سعی کردیم چند روش برای تأمین مالی و سرمایه گذاری در استارتاپ به شما معرفی کنیم. اما شما باید به این نکته توجه کنید که هیچ روشی وجود ندارد که برای همه استارتاپ ها جواب دهد. برخی از استارتاپ ها به سرمایه هنگفتی از سرمایه گذاران خارجی نیاز دارند تا ایده ها را زنده کنند. برخی دیگر به یک وام کوچک نیاز دارند تا آنها را به سمت درآمد بالاتر و آزادی مالی سوق دهد.

بهتر است قبل از انتخاب یک مسیر مشخص، وضعیت مالی و گزینه های مالی فعلی خود را در نظر بگیرید. شما همچنین می توانید به کسب و کارهای مشابه نگاهی انداخته و میزان بودجه ای که برای راه اندازی آن کسب و کار صرف شده را بسنجید. امیدواریم که این مطالب برایتان مفید واقع شوند!

منبع 1     منبع 2

دیدگاه خود را وارد کنید:
ثبت دیدگاه
دیدگاه‌های کاربران
هنوز هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است

طراحی و توسعه توسط کاسبی