میکروبیزینس چه کسب و کارهایی هستند؟

میکروبیزینس چه کسب و کارهایی هستند؟

میکروبیزینس چه کسب و کارهایی هستند؟ در عصر حاضر، بیشتر مردم می‌ توانند حداقل یک یا دو صاحب کسب و کار را در حلقه‌ های اجتماعی خود نام ببرند. از طرف دیگر پلتفرم ‌هایی هستند که کسب درآمد از مهارت ‌ها و سرگرمی‌ ها را آسان ‌تر از همیشه کرده‌ اند. با این اوصاف می توان گفت بسیاری از افراد پروفایلی مخصوص در شبکه های اجتماعی برای فروش محصولات و کالاهای خود دارند. آیا می ‌دانستید برخی از این کسب و کارها، با عنوان کسب و کارهای خرد شناخته می شوند؟ اما میکروبیزینس چه کسب و کارهایی هستند؟ برای بررسی پاسخ این سوال، در این مطلب از سایت مهدی مقسومی با ما همراه شوید!

میکرو بیزینس چه کسب و کارهایی هستند؟

آشنایی با مفهوم میکروبیزینس

میکروبیزینس یا کسب و کار خرد، نوعی کسب و کار کوچک است که کمتر از ده نفر را استخدام می کند. معمولاً میکروبیزینس ها به عنوان شرکت های انحصاری فعالیت می کنند که فقط از صاحب کسب و کار تشکیل شده است. اداره کسب و کار کوچک یا SBA مشاغل خرد را به عنوان مشاغلی تعریف می کند که برای شروع به کمتر از 50000 دلار نیاز دارند. چند نمونه از مشاغل خرد شامل نویسندگان آزاد، صاحبان فروشگاه Etsy ، مشاوران، و بسیاری دیگر از کارگران خوداشتغال هستند. ساختار میکروبیزینس ها به طور معمول حول یک بازار مصرف کوچکتر می چرخد ​​و به مالکان اجازه می دهد تا رابطه نزدیک تری با مشتریان خود داشته باشند.

انواع مشاغل خرد

کسب‌ و کارهای خرد می‌ توانند در هر بخش از اقتصاد فعالیت کنند. اما معمولاً آنها را در حوزه هایی مانند خرده ‌فروشی، کارهای خلاقانه، خدمات غذایی و املاک و مستغلات می بینیم. به عنوان مثال، شخصی را در نظر بگیرید که یک Airbnb  را اداره می کند. Air bnb  یک پلتفرم برای اجاره کردن مکان های اقامتی است. صاحب این پلتفرم را می توان یک مالک میکروبیزینس در نظر گرفت. به طور مشابه، صاحب نانوایی محلی شما نیز می تواند یک تجارت خرد در نظر گرفته شود.

لازم به ذکر است که در کشورهای مختلف، دسته بندی میکروبیزینس ها طبق دستورالعمل های متفاوتی انجام می شود. به این معنی  که ممکن است کسب و کاری که در ایران خرد حساب می شود در آمریکا به عنوان یک میکروبیزینس شناخته نشود. حال که دانستید میکرو بیزینس چه کسب و کارهایی هستند، بیایید مقایسه ای میان این نوع کسب و کارها و کسب و کارهای کوچک داشته باشیم.

انواع سبک های مدیریتی در سازمان و معرفی بهترین سبک های مدیریت
ادامه مطلب

میکروبیزینس در مقابل کسب و کار کوچک

کسب‌ و کارهای خرد تحت عنوان کسب ‌و کارهای کوچک قرار می ‌گیرند اما از نظر ساختار حتی کوچک ‌تر هستند. یک کسب و کار کوچک می تواند به هر شرکتی با 500 کارفرما یا کمتر، یا 6 میلیون دلار یا کمتر درآمد سالانه (بسته به صنعت) گفته شود. بین کسب و کارهای خرد و کوچک از نظر هزینه های راه اندازی، درآمد و ساختار قانونی، تفاوت های زیادی وجود دارد. اما شاید کنجکاو باشید بدانید این اسم گذاری ها به چه دردی می خورند؟ این نام ‌گذاری‌ ها به این دلیل مهم هستند که مستقیماً بر نحوه محاسبه مالیات تأثیر می‌ گذارند.

میکروبیزینس ها معمولاً به ‌عنوان شرکت‌ های انحصاری اداره می ‌شوند. این در حالی است که کسب‌ و کارهای کوچک، معمولاً به ‌عنوان شرکت‌ ثبت ‌می‌ شوند. مالکان انفرادی، بر اساس نرخ مالیات مالک، مشمول مالیات می شوند و هزینه های مربوط به کسب و کار را می توان در اظهارنامه مالیاتی شخصی کسر کرد. شرکت های تک عضوی به طور مشابه مشمول مالیات می شوند. با این حال، هرچقدر اندازه شرکت بزرگتر شود، نرخ‌ های مالیات نیز متفاوت خواهد بود. درک این تفاوت‌ ها می‌ تواند به صاحبان میکروبیزینس ها کمک کند تا هنگام راه‌ اندازی کسب‌ و کار خود، بهترین نام قانونی را انتخاب کنند.

میکروبیزینس در مقابل کسب و کار کوچک

مزایای کسب و کار خرد

اینکه میکرو بیزینس چه کسب و کارهایی هستند و چه مزیت هایی دارند بحث مهمی است که می تواند برای افراد مختلف در راه اندازی یک کسب و کار جدید کمک کننده باشد. بسیاری از کارآفرینان، به این دلیل به سوی میکروبیزینس کشیده می شوند که می‌ توانند یک درآمد تکمیلی داشته باشند. حتی در برخی موارد، میکروبیزینس ها می توانند جایگزین شغل تمام وقت شما شوند. دیگر مزایای این نوع کسب و کارها را در ادامه مطالعه خواهید کرد.

انعطاف‌ پذیری

 کسب ‌و کارهای خرد می ‌توانند درجه ‌ای از انعطاف ‌پذیری را به مالکان ارائه دهند که معمولاً با شغل اداری، قابل قیاس نیست. مالکان میکروبیزینس ها می توانند ساعات کاری خود را به دلخواه خود تعیین کرده و تصمیم بگیرند که چه تعداد پروژه یا مشتری را به عهده بگیرند.

یک استارت آپ موفق چه ویژگی هایی دارد؟ عوامل موفقیت استارت آپ ها
ادامه مطلب

استقلال

آیا ترجیح می دهید به تنهایی کار کنید؟ راه اندازی میکروبیزینس فرصت عالی برای ایجاد شرکت رویاهای خود است. بسیاری از مردم از مراحل اساسی شروع یک کسب و کار لذت می برند؛ زیرا کنترل خلاقانه کاملی بر مسیر شرکت دارند.

تصاحب بازار

بسیاری از کسب‌ و کارهای خرد، یک محصول یا مهارت تخصصی مانند کارهای طراحی گرافیکی یا حتی نان خانگی را ارائه می دهند. با ارائه یک سرویس منحصر به فرد، می توانید یک شبکه ثابت از مشتریان ایجاد کنید. در نهایت، این می تواند به شما کمک کند تجارت خود را گسترش داده و سود کلی خود را افزایش دهید.

هزینه‌ های پایین کسب ‌و کار

یکی از مهم ترین مزیت های میکروبیزینس ها هزینه راه اندازی پایین آن ها است. مالکان کسب‌ و کارهای خرد در مقایسه با ساختارهای کسب‌ و کار بزرگتر، به هزینه‌ های کمتری برای راه اندازی نیاز دارند. در میکروبیزینس ها اغلب فضای اداری مشخصی برای پرداخت وجود ندارد (زیرا بسیاری از صاحبان مشاغل خرد در خانه کار می کنند)، و تعداد کارکنان کمتری در لیست حقوق و دستمزد وجود دارد.

چگونه یک کسب و کار خرد را در 5 مرحله راه اندازی کنیم

بسیاری از افراد بعد از اینکه متوجه می شوند میکرو بیزینس چه کسب و کارهایی هستند به این فکر می افتند که محصول خود را از این طریق به فروش برسانند. آیا شما هم محصول یا خدماتی در ذهن دارید که فکر می کنید بتوانید از این روش به دست مردم برسانید؟ پس طبق مراحل زیر پیش بروید:

1-یک چشم انداز کلی از کسب و کار خود تنظیم کنید

2-برنامه ریزی عملیات تجاری

3-ارزیابی مالی

4-یک برنامه بازاریابی ایجاد کنید

5-محصول خود را بررسی و آزمایش کنید

چگونه یک کسب و کار خرد را در 5 مرحله راه اندازی کنیم

جمع بندی

در شرایط سخت اقتصادی کنونی، داشتن یک شغل دوم می تواند یک کمک هزینه عالی باشد. برای داشتن این شغل دوم می توانید روی میکروبیزینس ها حساب کنید. در این مطلب به طور کامل به بررسی این موضوع که میکرو بیزینس چه کسب و کارهایی هستند پرداختیم. امیدواریم خواندن این مطلب برای شما مفید بوده باشد.

منبع

دیدگاه خود را وارد کنید:
ثبت دیدگاه
دیدگاه‌های کاربران
هنوز هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است

طراحی و توسعه توسط کاسبی