مشاوره حقوقی استارتاپ ها

مشاوره حقوقی استارتاپ ها (startups)- خدمات حقوقی مهدی مقسومی

با پیشرفت علم شرکت های کوچکی به وجود آمدند که به خاطر استفاده از فناوری های جدید توانایی رشد بالایی دارند. استارتاپ یا کسب و کار های نوپا که با استفاده از فناوری و تکنولوژِی های جدید راه حل های خلاقانه ای برای رفع نیاز مردم ایجاد شده اند، نیاز به مشاوره حقوقی برای چالش های خود دارند. این کسب و کار ها برای تعدادی از این شرکت ها به مرور زمان به شرکت های بزرگی تبدیل خواهند شد که هر کسب و کاری مشکلات حقوقی مخصوص خودش را دارد. در صورت حل نکردن این مشکلات ممکن است که مسیر سختی را طی کنید و یا حتی مرگ استارتاپ شما رخ دهد.

در ادامه سایت مشاوره حقوقی مهدی مقسومی در مورد مشاوره حقوقی استارتاپ ها بیشتر توضیح خواهد داد. با ما همراه باشید.

چرا به مشاوره حقوقی استارتاپ نیاز داریم؟

مشاوره حقوقی استارتاپ ها و قرارداد های مربوط به آن با توجه به ظهور این نوع شرکت ها بوجود آمد تا موانع حقوقی موجود در مسیر آن ها برطرف کند. در دنیای امروز هر شخصی می تواند کسب و کار خودش را ایجاد کند و نیاز به پیش نیاز های سنتی مثل مکان، بودجه زیاد و… نیست. در حوزه استارتاپ افرادی که سرمایه ندارند ولی تخصص و ایده دارند با افرادی که سرمایه گذار هستند متصل می شوند و یک استارتاپ را تشکیل می دهند. به دلیل اختلافاتی که ممکن است در آینده بین طرفین ایجاد شود، در این شراکت دوطرفه قرارداد های استارتاپی منعقد می شود. اینجاست که یک مشاور حقوقی استارتاپ می تواند به شما کمک کند.(این رو بخونید: استارتاپ چیست؟)

انتخاب یک مشاور از بین هزاران مشاور حقوقی بسیار سخت است. مشاور حقوقی استارتاپ باید علاوه بر دانستن همه موارد حقوقی در مورد کسب و کار های نوپا، سرعت عمل و پاسخگویی فوری هم داشته باشد و همچنین دارای تجربه و سابقه مشاوره به استارتاپ های دیگر را داشته باشد.

در هر مرحله از فعالیت استارتاپ، نیاز حقوقی خاصی وجود دارد. برای مثال:

  • در زمان مطرح شدن ایده به دیگران امکان سرقت ایده وجود دارد.
  • در زمان تعیین شرایط مالی همکاران خود باید بدون ابهام تصمیم گیری و ثبت شود.
  • اساسنامه کسب و کار شما در زمان ثبت شرکت بسیار مهم است.
  • تعیین مسئولیت ها در عقد قرارداد بسیار مهم است.
  • و…

شما می توانید از طریق لینک زیر یک جلسه مشاوره با آقای مهدی مقسومی ( کارشناس ارشد حقوق ) داشته باشید تا راهنمایی های لازم را دریافت کنید.

مشاوره حقوقی استارتاپ ها چه کمکی به کسب کار ما می کند؟

داشتن یک مشاور حقوقی در شرکت نوپای خود می تواند باعث این شود که مراحل توسعه کسب و کار خود را بدون شک و نگرانی ادامه دهید و خطرات حقوقی را به حداقل ممکن برسانید. اگر یک مشاور با تجربه در اختیار داشته باشید می توانید بعضی از موانع حقوقی را پیش بینی کنید و قبل ایجاد این موانع، آن ها را رفع کنید. همچنین با داشتن مشاور حقوقی، کسانی که خواهان مقابله با شما هستند، شانس کمتری برای اخلال در کسب و کار شما دارند. بعضی از چالش ها و موارد حقوقی که مشاور حقوقی استارتاپ ها می تواند حل کند را در ادامه بیان کردیم:

  • حفاظت از اطلاعات و ایده های خود با قرار داد NDA
  • حقوق مالی و کاری خود را با قرارداد موسسان به صورت شفاف مشخص کنید.
  • تهیه اساسنامه شرکت
  • تنظیم قرارداد های داخلی و خارجی صحیح
  • مشاوره و تصمیم گیری در مورد مسائل مالیاتی
  • مشاوره در مورد قوانین تجارت الکترونیک
  • و…

تاسیس استارتاپ

در ابتدای تاسیس استارتاپ چه موضوعات حقوقی را باید رعایت کنیم؟

قبل از اینکه استارتاپ خود را ایجاد کنید حتما با یک مشاور حقوقی استارتاپ صحبت کنید چون قوانینی وجود دارد که ممکن است کسب و کار شما را از بین ببرد در حالی که اصلا از آن ها خبری ندارید. برای مثال در ابتدای کار استارتاپ مراقب ایده خود باشید و با اعضای خود قرارداد منع افشای اطلاعات ببندید.

در هر کشوری یک سری از کسب و کارها غیرمجاز است و نباید سمت آن ها بروید. در ایران باید حوزه فعالیت شما زیر مجموعه هفت شرکت قانون تجارت که تعیین شده است باشد.  علاوه بر همه این قوانین، باید یک اساسنامه هم برای کسب و کار خود تدوین کنید تا همه اعضای شرکت آن را امضا کنند.

مجوز هایی که در ابتدا برای یک کسب و کار نیاز دارید را بیان کردیم:

نماد الکترونیک (  E-NAMAD )

نماد الکترونیکی وزارت صمت که یکی از الزامات دریافت درگاه بانکی هم هست، باید در ابتدای فعالیت خود اخذ کنید. با این کار هر کسی می تواند مشخصات حقوقی شما ببینند و به راحتی به کسب و کار شما اعتماد کنند.

مجوز ستاد ساماندهی

با داشتن این نماد اگر به اشتباه در سایت خود محتوایی مجرمانه در سایت خود قرار دادید، بلافاصله سایت شما فیلتر نخواهد شد. ابتدا اخطار دریافت می کنید و با حذف آن محتوای می توانید فعالیت خود را ادامه دهید. این مجوز به کاربران کمک می کند تا راحت تر ه شرکت شما اعتماد کنند.

انجمن و اتحادیه کسب و کار های اینترنتی

بهتر است در انجمن صنفی کسب و کار های اینترنتی و اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی عضو شوید.

نظام صنفی رایانه ای

پس از ثبت شرکت به مدت 6 ماه وقت دارید در سازمان نظام صنفی رایانه ای استان خود ثبت نام کنید.

انواع قراردادهای استارتاپ

مشاوره حقوقی استارتاپ ها در مورد انواع قراردادها

یکی از مواردی که مشاور حقوقی استارتاپ ها باید راهنمایی کند، انواع قرارداد های حقوقی است. هیچ کسب و کار موفقی وجود ندارد که قراردادی در آن منعقد نشده باشد. اگر دقت لازم را در تدوین قرارداد ها در نظر نگیرید، اختلافات زیادی بین افراد داخل یا بیرون شرکت ایجاد می شود. همچنین به دلیل وجود موضوعات تخصصی وجدید در

استارتاپ کلان داده چیست؟ بررسی جامع و کاربردی!
ادامه مطلب

استارتاپ ها، قرارداد های رایج کسب و کار ممکن است کارایی لازم را نداشته باشند. به همین دلیل است که می گوییم از مشاور حقوقی با تجربه استفاده کنید. قرار دادها  و بند های آن باید شفاف و غیرقابل تفسیر و سوء استفاده باشد.

قرار داد های مختلفی در استارتاپ ها وجود دارد که در ادامه چند مورد را بیان می کنیم:

قرارداد منع افشای اطلاعات (NDA)

همه افرادی که این قرارداد را امضا می کنند باید اطلاعات شرکت را مانند یک راز نزد خود نگه دارند. با این کار از تمام ایده ها و اطلاعات مهم شرکت محافظت می شود.

قرارداد بنیانگذاران (co-founder)

اکثر کسب و کار ها با بیش از یک نفر تاسیس شده اند و به خاطر همین موضوع باید وظایف، حقوق، سهام و… هر کدام از اعضا کاملا واضح تعیین و ثبت شود.

قرارداد تخصیص تدریجی سهام (Vesting)

شاید در ابتدای تاسیس شرکت به همه افراد موسس سهم های یکسانی از استارتاپ داده شود ولی در ادامه بعضی افراد فعالیت کمتری کنند. در این جا به کمک قرارداد وستینگ سهام شرکت به طور عادلانه تری بین اعضا تقسیم می شود.

قرارداد با شتاب دهنده (Startup accelerator)

وقتی شما از یک شتاب دهنده استارتاپ ها درخواست حمایت مالی می کنید، درصدی از سود و سهام شرکت توسط شتاب دهنده دریافت می شود. این قرارداد یکی از قرار دادهای قانونی و معتبر در حوزه استارتاپ محسوب می شود.

و…

قراردادهای متنوعی برای کسب و کار ها وجود دارد و حتما شما وقت مطالعه در مورد آن ها را نخواهید داشت. پس بهتر است با کمک گرفتن از یک مشاور حقوقی استارتاپ، سرعت پیشرفت کسب و کار نوپای خود را بالاتر ببرید. مهدی مقسومی کارشناس ارشد مسائل حقوقی با سابقه مشاوره به انواع شرکت ها می تواند در کمترین زمان ممکن موانع کسب و کار شما را رفع کند. برای مشاوره با ایشان می توانید با شماره زیر تماس بگیرید.

مشاوره تلفنی

02126722967

در ادامه چند مورد از وظایف مهمی که مشاور حقوقی استارتاپ ها باید برای شما انجام می دهد را شرح می دهیم. این موارد را حتما از مشاور حقوقی استارتاپ خود بخواهید تا در آینده مشکلاتی برای کسب و کار شما رخ ندهد و از آن ها پیشگیری کنید.

وظایف مشاور حقوقی استارتاپ

تدوین تفاهم نامه بنیانگذاران

پیش از هر کاری باید یک تفاهم نامه بین موسسان شرکت تنظیم شود. این تفاهم نامه باعث می شود که تعهدات، وظایف، مقدار سهم ( که از طریق وستینگ هم می توان انجام داد.)، آینده کاری، نحوه خروج از شرکت و… مشخص شود و طبق یک نظم معینی فعالیت ها انجام شوند.

در تمام این تفاهم نامه که قبل از تأسیس شرکت انجام میشود، وجود یک مشاور حقوقی بسیار کاربردی است زیراکه با مشاوره حقوقی استارتاپ ها در مورد چالش های حقوقی که میتواند چه در الاان و چه در آینده مشکل ایجاد کند، مطلع میشوید.

از طرفی در کنار یک مشاور حقوقی میتوانید با اطمینان کامل تری نسبت به مسائل بیان شده گام بردارید و از موفقیت استارتاپ خود مطمئن شوید.

زمان ثبت شرکت

حالا که مسائل داخلی استارتاپ را بین خود و اعضاء شرکت حل کردید، نوبت به ثبت شرکت میرسد. اینکه چه زمانی باید شرکت خود را ثبت کنید بسیار مهم است. دلیل اهمیت زمان ثبت این است که قوانین تجاری مربوط به ثبت شرکت در هر کشوری سختی های خودش را دارد. مطمئن باشید به تنهایی نمی توانید ثبت شرکت را انجام دهید و باید از یک مشاور حقوقی استارتاپ استفاده کنید.

به عنوان مثال در زمان ثبت شرکت، تعیین میزان سرمایه ی اولیه بسیار مهم میباشد و تصمیم گیری در مورد آن میتواند آینده ی شرکت یا استارتاپ شما را به کلی تغییر دهد؛ زیراکه عدم یک تصمیم اصولی در آینده شما و شرکایتان را به افزایش یا کاهش سرمایه مجبور میکند که تمام این مراحل از زمان و هزینه ی شما تغذیه میکند!

در نتیجه مشاوره حقوقی استارتاپ ها مینواند به شما کمک شایانی در مورد ثبت شرکت کند.

چالش قرارداد های استارتاپ

در قسمت های قبل در مورد انواع قراردادها و اهمیت وجود یک مشاور برای تنظیم آن ها صحبت کردیم. اما یک نوع قرارداد است که کمتر در مورد آن صحبت کردیم. اکثر کسب و کار های کوچک قرارداد های پیمانکاری منعقد می کنند. این نوع قراردادها بسیار چالش برانگیز است و اگر دقت لازم را در تدوین آن رعایت نکنید باید با مشکلات آن دست و پنجه نرم کنید.

از طرفی فعالیت روی موضوعات حساس تر به شما مسئولیت بزرگ تری در قبال مراقبت از آن میدهد؛ به این معنا که اگر شرکت یا استارتاپ شما در زمینه ی علوم نوین فعالیت میکند برای حفاظت از اصل ایده یا حتی تجارت بین الملل نیازمند قراردادهای بسیار بیشتری در زمینه های مختلف خواهید داشت که با استفاده از مشاوره حقوقی استارتاپ ها میتوانید به راحتی بر قواعد آن مسلط شوید که در آینده ی نه چندان دور در پی درمان زخم کسب و کارتان نباشید!

حفاظت از مالکیت فکری

مشاور حقوقی شما باید یک قرارداد حفظ مالکیت فکری تدوین کند. دلیل این موضوع این است که استارتاپ ها معمولا اولین مورد خود در هر حوزه ای هستند و دیگران به راحتی ایده، لوگو، نام برند و… آن ها را کپی می کنند. یک مورد دیگر هم این است که مشاور حقوقی شما باید بررسی کند که استارتاپ شما حقوق یک کسب و کار دیگر یا قوانین کسب و کار را نقض نکند. موارد مربوط به حفظ مالکیت فکری یکی از پیچیده ترین قسمت های حقوقی کسب و کار است و هر مشاور حقوقی توانایی انجام آن را ندارد.

مشارکت در استارتاپ و راه های سرمایه گذاری در آن
ادامه مطلب

هر استارتاپ روی پایه های  ایده های نو بنا شده است به عبارتی با لرزیدن هرکدام از این پایه ها کل کسب و کار شما از حالت تعادل خود خارج میشود و به راحتی هرچه تمام تر فرو میریزد. جلوگیری از افشای ایده ی استارتاپ ها نیازمند تخصص و تجربه ی حقوقی بالایی میباشد که برای گام درست برداشتن در این زمینه بهتر است که از مشاوره حقوقی استارتاپ ها استفاده کنید.

مالیات و جریمه های آن

مشاور حقوقی استارتاپ شما باید موارد مالیاتی را به شما گوش زد کند. این موارد بسته به نوع کسب و کار متفاوت است و اگر رعایت نشود موجب تحمیل جریمه های سنگینی میشود که حتی موجب نابودی کسب و کار می شود.

با گسترش استارتاپ هاقوانین حقوقی جدیدی هم برای آنها وضع شده است؛ علاوه بر قوانینی که در حوزه ی پرداخت مالیات هستند همواره قوانین حمایتی از استارتاپ ها نقش درخشانی در آینده ی شرکت شما خواهد داشت. به عنوان مثال اگر به مدت 2 سال کارورز داشته باشید، شرکت موظف به پرداخت نصف مبلغ بیمه خواهد بود و نصفه ی دیگر آن به عهده ی دولت خواهد بود!

درواقع با استفاده از مشاوره حقوقی استارتاپ ها میتوانید در مورد تمامی اساسنامه هایی که شما را هرچه بهتر در مسیر موفقیت قرار میدهند اطلاع داشته باشید.

قوانین تجارت الکترونیک کشور

اکثر استارتاپ ها در فضای مجازی فعالیت می کنند. به خاطر همین موضوع باید قوانین مربوط به کسب و کار های دیجیتال را رعایت کنند. همچنین مواردی مانند اعتبار اسناد دیجیتال و انعقاد قرارداد دیجیتالی یکی از چالش های این حوزه است که با یک مشاور حقوقی باتجربه می توانید برطرف کنید.

فعالیت های مربوط به بانک

حتما شما هم به فکر دریافت وام برای توسعه کسب و کار خود افتاده اید. اگر نتوانید با موانع و مسائل بانک به درستی مواجه شوید و آن ها را حل کنید ممکن است در نهایت منجر به ورشکستگی شرکت شما می شود. با کمک یک مشاور حقوقی خطرات وام های بانکی و تامین مالی استارتاپ خود را می توانید به حداقل ممکن برسانید.

مزایای استفاده از مشاوره حقوقی استارتاپ ها

بهره مندی از مشاوره حقوقی استارتاپ ها، مزایای متعددی را ارائه میدهد که میتواند در موفقیت بلندمدت استارتاپ شما کمک چشمگیری کند. در زیر به برخی از مزیت های مشاوره حقوقی استارتاپ ها اشاره خواهیم کرد:

1-تخصص و مشاوره؛دو کلید حل مسائل حقوقی

با استفاده از مشاوره حقوقی استارتاپ ها میتوانید پیچیدگی های حقوقی که استارتاپ ها با آن مواجه هستند را به درستی درک کنید و از طرفی با قرار دادن مشاوره ها در مسیری که در آن قرار دارید، علاوه بر حفاظت از اموالتان به رشد استارتاپ تان کمک کند.

2- کاهش ریسک؛ یک تصمیم بدون ترس

با بررسی دقیق قراردادها، توافقات و سایر اسناد قانونی در حین جلسه ی مشاوره حقوقی استارتاپ ها میزان خطری که استارتاپ شما را تهدید میکند، به طرز قابل توجهی کاهش می یابد. در واقع مشاور حقوقی با در نظرگرفتن خطرات حقوقی احتمالی به شما کمک میکند که راهکارهای لازم را برای آن تعیین کنید.

3-  شبکه سازی؛ دارایی پنهان شما

مشاور حقوقی اغلب شبکه ی گسترده ای از دیگر کارآفرینان، سرمایه گذاران و کارشناسان صنعت دارد؛ در جلسات مشاوره حقوقی استارتاپ ها میتوانید با استفاده از این ارتباط ها، مشارکت های ارزشمندی را بسازید که در نهایت به نفع استارتاپ شما تمام شود.این دسته از ارتباط ها میتوانند درهای کسب و کار شما را به سمت فرصت های مالی و همکاری های خوب باز کند.

در این مقاله از سایت تخصصی مشاوره حقوقی مهدی مقسومی، ابتدا در مورد مفهوم استارتاپ ها صحبت کردیم و اینکه چرا به وجود آمدند. در ادامه در مورد مسائل حقوقی کسب و کار ها و چالش هایی که دارند توضیح دادیم. درباره اینکه مسائل حقوقی استارتاپ ها به دلیل پیشرفت فناوری و اضافه شدن مفاهیم جدید، مقداری با مسائل حقوقی کسب و کار های دیگر متفاوت است صحبت کردیم.

سپس در مورد اهمیت مشاوره حقوقی استارتاپ ها و اینکه  این نوع مشاوره حقوقی چه کمکی به ما می کند توضیح دادیم. در ادامه مسائل حقوقی ابتدای تاسیس یک شرکت نوپا و انواع مجوز های کسب و کارهای آنلاین را بررسی کردیم. در مورد اینکه چه نوع قراردادهایی وجود دارد و چند مورد از قرارداد ها مهم و رایج که باید منعقد شود صحبت کردیم. در نهایت موارد مهمی که باید از مشاور حقوقی خود بخواهید را بیان کردیم.

 سایت تخصصی مشاور حقوقی استارتاپ های مهدی مقسومی با تجربه مشاوره به بسیاری از کسب و کارهای موفق، می تواند در کمترین زمان ممکن موانع حقوقی کسب و کار شما را برطرف کند. برای دریافت وقت مشاوره می توانید با استفاده از شماره تماس زیر رزرو مشاوره را انجام دهید.

02126722967

 اگر سوالی در مود مشاوره حقوقی استارتاپ ها خود داشتید می توانید در قسمت نظرات (پایین همین صفحه) سوال خود را بپرسید.

انتخاب بهترین مشاوره حقوقی استارتاپ ها

متاسفانه بسیاری از استارتاپ ها زمانی به دنبال و انتخاب مشاوره حقوقی استارتاپ ها می روند که در کسب و کارشان به مشکل های حقوقی مختلفی برخورده باشند و کمتر کسی قبل از این که مشکلی برای کسب و کارش پیش آید از این خدمات استفاده می کند!

انتخاب مشاوره حقوقی استارتاپ ها در این مواقع کار درستی است، با این حال کمی دیر است. دلیل دیر بودن هم این است که اگر از قبل به دنبال مشاوره حقوقی باشید، دیگر این نوع مشکلات حقوقی را نیز نمی داشتید.

ادغام و تملیک کسب و کارها چه مراحلی دارد و چگونه باید این کار را کرد؟
ادامه مطلب

پس برای این که از هزینه های مختلف و گزافی مانند هزینه های دادگاه، هزینه های وکیل و… جلوگیری کنید، نیاز است که از مشاوره های حقوقی استفاده کنید. یک مشاوره حقوقی خوب به شما کمک می کند تا کارهای خودتان را به درستی پیش ببرید. و کسی هم در مقابل شما نتواند شکایتی داشته باشد. به این معنی است که مشاور به شما کمک می کند تا مشکلات احتمالی را شناسایی کنید تا از آن ها جلوگیری شود.

شما به عنوان یک کسب و کار نیاز دارید که قراردادهای مختلفی را با افراد مختلفی تشکیل بدهید. مشاوره استارتاپ به شما کمک می کند تا بهترین و قانونی ترین پیش نویس را برای این منظور آماده کنید.

شما می توانید ما را برای مشاوره حقوقی استارتاپ خودتان انتخاب کنید. ما با داشتن رزومه قوی و همکاری های زیادی که با کسب و کارهای مختلف داشته ایم، تجربه ای بزرگ به دست آورده ایم که همراه با تخصصی که داریم، در بحث های کسب و کاری و قوانین تجارت الکترونیک می توانید به شما عزیزان کمک کنیم.

خدمات مشاوره حقوقی که ما به شما ارائه می دهیم موارد مختلفی است که در ادامه به برخی از این موارد اشاره خواهیم کرد:

-در موضوعات مختلف کسب و کارهای شما در رابطه با مجوزهای مورد نیاز شما مشاوره خواهیم داد.

-همان طور که می دانید در این راه باید قراردادهای مختلفی را امضا کنید. ما به شما کمک خواهیم کرد تا تصمیم بگیرید چه واکنشی به قراردهای مختلف داشته باشید.

-به احتمال زیاد شما در کسب و کار خودتان نیاز دارید که کارکنانی را استخدام کنید. ما به شما کمک می کنیم تا به بهترین شیوه برای استخدام این فرد اقدام کنید تا در آینده به مشکلات حقوقی مرتبط با آن روبرو نشوید.

آیا مشاوره حقوقی استارتاپ ها همان وکیل استارتاپ ها است؟

در این قسمت قرار است بررسی کنیم که آیا مشاوره حقوقی استارتاپ ها همان وکیل استارتاپ ها است یا خیر. همان طور که می دانید استارتاپ ها همان کسب و کارهای جدیدی است که به سراغ پروژه های نو و خلاقانه ای رفته اند. معمولا استارتاپ ها به صورت گروهی است. افراد در این گروه ها سعی می کنند که ایده های خود را به یک محصول تبدیل کنند. و در نهایت همه این تلاش ها به سودآوری برسند.

این کسب و کارها بر خلاف سایر کسب و کارها به دنبال ایده های نو و جدیدی هستند. هر چقدر هم این ایده ها جذاب و خلاقانه باشد، نیاز است که به موارد حقوقی توجه بشود. بدون توجه به موارد حقوقی نمی توان این انتظار را داشت که این کسب و کارهای نوبنیان دوام زیادی داشته باشند.

تمامی مشکلات راه اندازی کسب و کارها مانند یافتن منابع مالی و تیم همراه به کنار، دغدغه های مسائل حقوقی و قوانین مختلف نیز به کنار. به همین علت است که حتما به یک مشاوره حقوقی استارتاپ ها نیاز پیدا می کنید.

بهتر است از همان ابتدای شروع کسب و کار خود از مشاوره حقوقی استارتاپ ها استفاده کنید. منظور از ابتدا یعنی از همان ابتدایی که ایده و شرکت خود را ثبت می کنید به این مشاوره ها نیاز پیدا می کنید.

البته تنها این موارد نیست. شاید موارد بسیار زیادی باشد که حتی شما در رابطه با آن اطلاعی نداشته باشید. البته این موضوع طبیعی است؛ چرا که در این زمینه تجربه خاصی ندارید. برای مثال کسب و کار شما به انواع قراردادها نیاز پیدا می کند. و به کمک مشاوره حقوقی استارتاپ ها است که با این موارد آشنا خواهید شد.

قوانین و مسائل حقوقی استارتاپ ها، قانون مالکیت فکری و رعایت حریم خصوصی افراد و شرکت ها، قوانین رعایت حقوق مصرف کنندگان، فعالیت در حوزه کالاها و خدمات و معاملات غیر قانونی، عدم رعایت حقوق شرکا و سهامداران و کارکنان، مشکلات مالیاتی و بیمه تنها بخشی از دنیای حقوقی استارتاپ ها است. با توجه به این که تمامی این موارد حقوقی است؛ پس انتظار می رود که مشاوره حقوقی بر موارد حقوقی مسلط باشد. به همین علت است که مشاوره حقوقی استارتاپ ها به نوعی وکیل استارتاپ ها است.

البته در این جا نیاز است که به این مورد نیز تاکید کنیم که آیا هر وکیلی می تواند وکیل استارتاپ ها باشد؟ استارتاپ ها موضوعی جدید نیستند. با این حال این نوع از کسب و کارها در ایران جدید هستند. با توجه به جدید بودن این کسب و کارها قوانین در این حوزه همیشه در حال بروزرسانی است.

در کنار این خیلی از این کسب و کارهای جدید وابسته به اینترنت و فضای مجازی هستند.به همین علت باید به قوانین مرتبط به فضای مجازی نیز اطلاع داشت. با توجه به همه این شرایط یافتن وکیلی که به عنوان مشاوره حقوقی استارتاپ ها فعالیت کند و تجربه داشته باشد؛ اندک است.

برای این که در هر زمینه ای بتوانید به موفقیت برسید، نیاز است که دانش و مهارت لازم را داشته باشید. خودتان را در نظر بگیرید. شما برای احداث این استارتاپ، دانش و مهارت لازم را داشته اید تا به این مرحله رسیده اید. اما در رابطه با مشکلات حقوقی استارتاپ ها باید کار را با کاردان بسپارید.

مهدس مقسومی به عنوان یک مشاوره حقوقی استارتاپ ها با کسب و کارهای بسیار زیادی در ارتباط بوده است. مهدی مقسومی با توجه به این که به قوانین شرکت ها، قوانین فضای مجازی و اینترنت و دارا بودن تجربه در این حوزه، گزینه بسیار خوبی برای مشاوره دادن حقوقی به استارتاپ های شما است.

دیدگاه خود را وارد کنید:
ثبت دیدگاه
دیدگاه‌های کاربران
هنوز هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است

طراحی و توسعه توسط کاسبی