تقویت مهارت های ارتباطی در محیط کار چه کمکی به ما میکند؟

برای بسیاری از افراد محیط کار یک محیط رسمی و خشک به نظر می رسد. اما با گذشت زمان محیط کار منعطف تر شده و کارمندان ارتباط بهتری باهم برقرار کرده اند. آنچه که به کمک این افراد آمده تقویت مهارت های ارتباطی در محیط است. این مهارت ها توانایی تبادل اطلاعات و ایده ها درمحل کار را بهبود می بخشد.

ارتباطات محل کار، تبادل اطلاعات در یک محیط کاری است و با ارتباطات معمولی روزمره تفاوت دارد. تقویت مهارت های ارتباطی در محیط کار مزایای بسیار زیادی به همراه دارد. امروز ما در این مطلب از سایت مهدی مقسومی قصد داریم به همین موضوع بپردازیم. اگر کنجکاو هستید بدانید تقویت مهارت های ارتباطی چه کمکی به افراد می کند، با ما همراه شوید.

تقویت مهارت های ارتباطی در محیط کار چه کمکی به ما میکند؟

چرا ارتباط در محیط کار مهم است؟

تقویت مهارت های ارتباطی در محیط کار بسیار مهم هستش. ارتباطات خوب در محل کار تضمین می کند که کارکنان، اطلاعات مورد نیاز برای داشتن یک عملکرد خوب را دارند. این مهارت ها یک محیط کاری مثبت ایجاد می کنند و ناکارآمدی ها را از بین می برند. ارتباط موثر، یا به تعبیری تقویت مهارت های ارتباطی است که اطلاعات را در عین حفظ و بهبود روابط انسانی، منتقل کند.

مهارت های ارتباطی نادرست عواقب بدی برای کسب و کار دارد. نظر سنجی انجام شده توسط اکسپرت مارکت نشان داد که 28 درصد از کارمندان ارتباط ضعیف را به عنوان دلیلی که نمی ‌توانند پروژه‌ها را به موقع به پایان برسانند، ذکر کرده‌اند. ارتباطات نادرست برای کسب و کارهایی که حداقل 100 کارمند دارند، سالانه ​​حدود 450000 دلار یا بیشتر هزینه دارد.

نکته: اگر شما هم دارای یک کسب و کار نوپا یا یک شرکت به بلوغ رسیده هستید، با آموزش حقوق کسب و کار میتوانید کسب و کارتان را به عنوان یک شخص سالم در میان جامعه ی تجاری رشد دهید و از انواع قراردادها و قوانین حقوقی که ممکن است در آینده ی شرکتتان اثر بگذارد، سربلند بیرون بیایید. برای دانستن بیشتر در این مورد میتوانید با مطالعه ی «آموزش حقوق کسب و کار؛ 5 دروازه ی ورود به بلوغ کسب و کار!» به یک دید جامعی در مورد این موضوع برسید.

روش های تقویت مهارت های ارتباطی در محیط کار 

برقراری ارتباط در محل کار از یک فرد شروع می شود اما به اینجا ختم نمی شود. فرهنگ کاری، فناوری و پروتکل‌ ها همگی می ‌توانند در تقویت ارتباطات در محل کار شما نقش داشته باشند. در ادامه چند راه برای بهبود ارتباطات در محل کار مطرح خواهیم کرد.

روی تقویت مهارت های ارتباطی فردی کار کنید

برقراری ارتباط موثر با همکاران کلید داشتن یک تجربه مثبت در کار است. اگر می‌ خواهید تقویت مهارت‌ های ارتباطی فردی خود را انجام دهید، می توانید نکات زیر را هنگام تعامل با همکاران در نظر داشته باشید:

مذاکره پیشنهاد شغلی شامل انجام چه کارهایی است؟
ادامه مطلب

به نشانه های غیر کلامی توجه کنید

نشانه های غیر کلامی یکی دیگر از راه های تقویت مهارت های ارتباطی می باشد. لحن و زبان بدن می توانند چیزهایی را بیان کنند که کلمات نمی توانند. همچنان که با یک نفر صحبت می کنید، به لحن و زبان بدن خود و شخص مقابل توجه کنید. تشخیص لحن در ارتباطات مبتنی بر متن دشوارتر است اما روش های دیگری مانند کنفرانس ویدیویی یا ملاقات حضوری برای درک لحن و زبان بدن شخص مقابل بهتر هستند.

نکته: یک استارتاپ که در اول راه خود است درگیر مسائل زیادی میتواند باشد؛ از قراردادها تا تأمین خدمات و مواد اولیه همه مشکلاتی هستند که اگر جدی گرفته نشوند، میتوانند پایه های کسب و کارتان را به راحتی بلرزانند. «کوچینگ استارتاپ؛ مسیر شخصی استارتاپ تو برای موفقیت» به راحتی میتواند با پرورش نیروهای یک شرکت به استارتاپ تان کمک میکند که هدف اصلی خود را پیدا کند.

سعی کنید شنونده خوبی باشید

 ارتباط دو طرفه است. گوش دادن فعال را با درونی کردن چیزی که می شنوید و توجه به احساسات پنهان در آنچه به شما می گویند را تمرین کنید.

 بازخورد سازنده داشته باشید

 عضویت در یک تیم به این معنی است که باید به کار همه احترام گذاشت. اگر بازخورد ارائه می ‌دهید، تعادل را بین کارهای مفید و کارهایی که قابلیت بهبود دارند حفظ کنید.

در جلسات شرکت کنید

 به جلساتی بروید که با مرور دستور کار یا یادداشت های قبلی آماده شده اند تا بفهمید چه چیزی در حال بحث است. شروع کنید به فکر کردن در مورد اینکه چگونه می توانید کمک کنید. به آنچه گفته می شود توجه کنید، در صورت نیاز یادداشت برداری کنید و سوالات خود را بپرسید.

هر موضوعی را با روش مناسب ارائه دهید

وقتی پیامی برای کارمندان دارید، اهمیت، فوریت و پیچیدگی آن را در نظر بگیرید و روش مناسب برای بازگوکردن آنرا انتخاب کنید. یک یادآوری ساده برای تیم دارید؟ یک پیام یا ایمیل گروهی سریع می تواند پیام را به آن ها برساند. آیا نیاز به یادگیری یا آموزش استفاده از یک ابزار دارید؟ ملاقات حضوری ممکن است روش بهتری باشد.

اگر محل کارتان به تعدادی به روز رسانی فنی نیاز دارد، با مدیر خود مشورت کنید تا ببینید آیا سازمان تمایلی به سرمایه گذاری در این موارد دارد یا خیر. پلتفرم های چت، ایمیل و ویدئو کنفرانس می توانند راه های خوبی برای بهبود ارتباطات باشند.

نکته: چه در فکر راه اندازی یک استارتاپ باشید و چه آن را ثبت کرده باشید، مسائل حقوقی درست مثل یک شتر بر در خانه ی کسب و کارتان خوابیده اند. قوانین حقوقی دارای مرزهای ثابتی برای کسب و کارها و شرکت های تجاری هستند اما گاهی طرح ها و اساسنامه هایی به صورت موقت اجرا خواهند شد که میتواند سوخت آنی استارتاپ تان باشد!

نورومارکتینگ چیست؟ بازاریابی عصبی و تکنیک های اجرای آن!
ادامه مطلب

از طرفی با داشتن یک چشم انداز دقیق نسبت به آینده ی استارتاپتان به راحتی میتوانید تصمیم گیری های خود را انجام دهید. «مشاوره حقوقی استارتاپ ها (startups)- خدمات حقوقی مهدی مقسومی» همان راه حلی است که حتی در آرامش کسب و کارتان، طوفان های حقوقی آینده را پیش بینی میکند!

هر موضوعی را با روش مناسب ارائه دهید

جلسات را کارآمد کنید

یکی از راه های تقویت مهارت های ارتباطی این استکه جلسات را کارآمد کنید. تحقیقات نشان می دهد که تنها 50 درصد از زمان صرف شده در جلسات به عنوان زمان مفید در نظر گرفته می شود. اما چندین راه برای بهبود نحوه برگزاری جلسات در سازمان ارائه شده است. این روش‌ها را می توانید در ادامه مطالعه کنید.

  • برای هر جلسه یک دستور کار و اهداف تعیین کنید.
  • دستور کار و سایر مطالبی را که مورد بحث قرار خواهند گرفت را از قبل برای تیم ارسال کنید تا فرصتی برای بررسی آنها داشته باشند.
  • فقط افرادی را دعوت کنید که باید دعوت شوند.
  • در نظر بگیرید که آیا بر گزاری جلسه بهترین راه برای برقراری ارتباط است یا خیر.
  • در صورت عدم نیاز، جلسه را لغو کنید.
  • مطمئن شوید که تجهیزات فنی زودتر از موعد کار می کنند.
  • شروع و پایان جلسه را سر وقت انجام دهید.
  • در پایان یادداشت های جلسه را به اشتراک بگذارید.

فرهنگ باز ایجاد کنید

ایجاد یک محیط امن، کلید برقراری ارتباط خوب در محل کار است. مردم برای داشتن احساس آرامش و بیان نگرانی ‌های خود، باید بتوانند سؤال بپرسند و ایده‌ های خود را به اشتراک بگذارند.

برگزاری جلسات ناهار هر دو هفته یک بار یا فعالیت های تفریحی ماهانه ای ترتیب دهید تا به کارمندان فرصتی برای استراحت و آشنایی با یکدیگر بدهید. این کار می تواند به ایجاد اعتماد و ایجاد یک محیط کاری حمایتی تر کمک کند.

نکته: هر حادثه ای نیاز به آماده شدن دارد! برای رویارویی با مسائل حقوقی چه در زندگی شخصی و چه در کسب و کارتان همیشه به یک آمادگی نیاز دارید؛ «کوچینگ حقوقی؛ سنگین ترین وزنه برای ترازوی عدالت کارتان» در مرحله به مرحله ی ثبت تا استخدام نیروهایتان در کنار شماست تا از اموال فکری شرکت تجاری شما به خوبی محافظت کند.

روش های مختلف مشارکتی ارائه دهید

راه های تقویت مهارت های ارتباطی می توانند از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد. در حالی که برخی از شرکت در جلسات بزرگ خجالت نمی کشند، برخی دیگر از افراد ترجیح می دهند سوالات خود را به صورت متنی بپرسند. نحوه دریافت بازخورد و ایده‌ها را متنوع در نظر بگیرید تا مطمئن شوید که تا حد امکان نظرات بیشتری را می ‌شنوید.

زمان تغییر کسب و کار چه زمانی است؟ نشانه هایی برای تغییر کسب و کار!
ادامه مطلب

کارمندان از راه دور را مشارکت دهید

یکی دیگر از راه های تقویت مهارت های ارتباطی توجه به کارمندان دورکار است. این روزها دورکاری بسیار رایج شده است، این افراد نیز باید در تعاملات شرکت داده شوند. پلتفرم‌ های چت، می ‌توانند بستری برای برقراری ارتباط بین کارمندان حضوری و کارمندان دورکار باشند.

برای ایجاد تغییر در فرهنگ کاری، لازم نیست حتماً یک مدیر باشید. شما می توانید از خودتان شروع کنید. برای این کار می توانید پیشنهاد صرف ناهار با همکاران را مطرح کنید یا به یک باشگاه کاری بپیوندید یا حتی باشگاه خود را ایجاد کنید.

نکته:  اگر مشکل اصلی کسب  و کارتان در روش ارائه ی محصولاتتان به بازار هدف است و از طرفی به دنبال اعتماد سازی (یکی از مهم ترین جنبه های فروش!) در مشتریانتان هستید، بهترین راه افزایش فروش شرکتتان تقویت محصولاتتان است. اما چگونه؟

«مشاور برندینگ ( مشاور برند سازی ) – مشاور نام تجاری» با بسته بندی بهینه محصولات، پیاده سازی استراتژی های تبلیغاتی میتواند همان کمکی باشد که شما را به اهداف نهایی تان برساند.

جلسات تیمی منظم برنامه ریزی کنید

جلسات مکرر می تواند این فرصت را برای کارمندان فراهم کند که نگرانی های خود را مطرح کنند. اگر قبلاً این کار انجام نشده است شما می توانید پیشنهاد بدهید که جلسات یک به یک را به طور مداوم با سرپرست خود برگزار کنید. جلسات مداوم می ‌تواند به اعضای تیم اجازه دهد نگرانی ‌ها و دغدغه های خود را گسترده‌ تر به اشتراک بگذارند و از دیگران نیز نظر بخواهند.

اگر چه لغو جلسه در صورت نداشتن دستور کار اشکالی ندارد، اما توصیه می کنیم از لغو مکرر جلسات خودداری کنید. این کار ممکن است اعتماد میان کارمندان را از بین ببرد. لغو جلسه زمان ارزشمندی که کارکنان در آن می توانستند سوالات خود را مطرح کنند را از آن ها می گیرد.

جلسات تیمی منظم برنامه ریزی کنید

جمع بندی در مورد تقویت مهارت های ارتباطی

تقویت مهارت های ارتباطی در محیط کار گام بزرگی برای پیش برد اهداف شرکت به حساب می آید. برای تقویت این مهارت ها روش های مختلفی وجود دارد. در این مطلب تعدادی از بهترین و آسان ترین روش هایی که با استفاده از آن می توان تعاملات موجود در محیط کاری را بهبود بخشید مطرح شد.

تقویت مهارت های ارتباطی با ایجاد یک محیط امن و منعطف، بستر خوبی برای توسعه و موفقیت شرکت ها و سازمان های مختلف فراهم می آورد. امیدواریم با استفاده ازاین روش ها گام بزرگی در رسیدن به موفقیت بردارید.

منبع

دیدگاه خود را وارد کنید:
ثبت دیدگاه
دیدگاه‌های کاربران
هنوز هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است

طراحی و توسعه توسط کاسبی