مذاکره پیشنهاد شغلی شامل انجام چه کارهایی است؟

کارفرمایی که قصد دارد شما را استخدام کند، قبل از هر چیز می خواهد که شما در مورد شرایط استخدم خود با او به مذاکره و گفت و گو بپردازید، مخصوصا اگر شما دارای مهارت های بسیار ارزشمندی باشید. به طور کلی تمامی مشاغل از سطح ابتدایی یا موقعیت هایی که شما با توجه به تجربه ها و تحصیلات خود به دست می آورید، فضایی برای مذاکره دارند.

با توجه به این توضیحات درک آنچه که می توانید در مذاکره پیشنهاد شغلی عنوان کنید، می تواند به شما برای اخذ تصمیمات بهتر کمک کند. امروز ما در این مطلب از سایت مهدی مقسومی تصمیم داریم در مورد اینکه باید در مذاکرات پیشنهاد شغلی چه بگوییم با شما عزیزان صحبت کنیم؛ پس برای به دست آوردن اطلاعات بیشتر در ادامه همراه ما باشید!

مذاکره پیشنهاد شغلی

مذاکره پیشنهاد شغلی شامل انجام چه کارهایی است؟

در مورد استانداردهای صنعت مورد نظر تحقیق کنید

قبل از هر چیز برای داشتن یک گفتگوی خوب در مذاکره پیشنهاد شغلی باید در مورد حقوق استاندارد در آن حوزه، مزایا، شرایط کاری و چشم اندازهای شغل مورد نظرتان اطلاعاتی به دست آورید. شما حتی باید در مورد منطقه خود هم بررسی هایی انجام دهید.

به طور کلی باید بتوانید طبق گزینه های زیر اطلاعات مورد نیاز را به دست آورید:

  • در مورد اطلاعات و مشخصات شغل مورد نظر خود تحقیق کنید
  • دستمزدها و حقوقی که در این حوزه به همکاران شما داده می شود را برآورد نمایید.
  • حقوق و دستمزدها را با توجه به نوع شغل خود، گروه صنعتی که در آن مشغول به کارید و منطقه جغرافیایی به دست آورید.
  • با افرادی که در تیم هایی مشابه با شما کار می کنند، مصاحبه کرده و اطلاعاتی از آن ها در مورد شغل مورد نظر خود به دست آورید.
  • ابزارهای جستجوی شغل مرتبط را برای حقوق و سایر شرایط ارائه شده برای موقعیت های مشابه مورد بررسی قرار دهید.
  • در صورت نیاز از اتحادیه یا صنف حرفه خود سوالاتی بپرسید.
  • در مورد بازار کار مربوط به شغل مورد نظر و محلی که برای راه اندازی آن مناسب تر است بررسی هایی انجام دهید.
  • شرایط و ضوابطی که در آگهی های مختلف و مرتبط وجود دارد مورد بررسی قرار دهید.

اگر شما صاحب یک کسب و کار هستید، حتما به یک مشاوره حقوقی استارتاپ نیاز پیدا می کنید تا مشکلات حقوقی که در آینده پیدا می کنید، با وجود او حل شود. به همین دلیل شما به خدمات حقوقی مهدی مقسومی نیاز پیدا می کنید.

کتاب های برندینگ! معرفی بهترین کتاب ها در حوزه برندینگ !
ادامه مطلب

درک شرایط استخدام

بدون شک در زمان استخدام شما و کارفرمایتان در مورد مسئولیت ها و مزایای مربوط به شغل مورد نظر صحبت خواهید کرد. به طور کلی مواردی که در زیر عنوان می کنیم، می تواند شرایط استخدامی شما باشد. موارد گفته شده شامل موارد زیر می شوند:

  • انتظارات کارفرما یکی از مواردی است که در مذاکره پیشنهاد شغلی مطرح می گردد، این انتظارات شامل نوبت کاری، نحوه لباس پوشیدن، ساعات کار، استفاده از وسیله نقلیه شخصی، اضافه کاری و سفر می شود.
  • مزایا و حقوق که شامل پوشش بیمه، مرخصی، مستمری و هزینه های مربوط به دندانپزشکی است.
  • مزایای دیگر همچون کمک هزینه وسیله نقلیه، برنامه های سلامت کارکنان و پارکینگ

به یاد داشته باشید که به طور کلی تمام شرایط استخدام معمولا در کتابچه راهنمای کارمند یا تحت عنوان کتابچه راهنمای خط مشی شرکت مطرح خواهد شد.

شما با استفاده از آموزش حقوق کسب و کار که یکی از خدمات حقوقی مهدی مقسومی است، می توانید با قوانین و قراردادهای مختلف آشنا بشوید . مشکلات احتمالی آینده را از پیش شناسایی کنید.

درک شرایط استخدام

آشنایی با قراردادها و قراردادهای کار

به طور کلی برای داشتن یک مذاکره پیشنهاد شغلی خوب باید در مورد قراردادها و قراردادهای کاری آگاهی کاملی داشته باشید. بهتر است بدانید که قراردادهای کاری شرایط استخدامی شما را شامل می شود. این شرایطی است که هم شما و هم کارفرمایتان با آن ها موافقت کرده اید.

اما قراردادهای کاری شامل شرایط اضافی هستند، این شرایط اضافی می تواند شامل موارد زیر باشد:

  • محرمانه بودن شرایط قرارداد و غیر قابل افشا کردن مفاد آن، با توجه به این امر نباید اطلاعات شرکت، مشتری یا بیمار را به اشتراک بگذارید.
  • عدم رقابت، به هیچ عنوان نمی توانید استارتاپی به منظور رقابت با کارفرمای خود راه اندازی نمایید.
  • محترمانه چیزی را درخواست کردن، بدین طریق مشتریان و کارمندان را از کارفرمای خود دور نمی کنید.

به یاد داشته باشید که این شرایط نه تنها زمانی که شما شرکت مشغول به کار هستید، بلکه تا مدت زمانی بعد از ترک شرکت و شغل خود هم برای شما اعمال شده و باید از آن ها پیروی نمایید. ضمن اینکه قراردادها بیشتر  از توافقات رسمی و قانونی هستند، معمولاً قراردادها برای موقعیت هایی با مسئولیت بیشتر همچون نقش های حرفه ای یا اجرایی مورد استفاده قرار می گیرند.

منظور از ریبرندینگ در کسب و کارها چیست؟ نکات مهم  و تخصصی!
ادامه مطلب

اگر به دنبال شناسایی ضعف های ساختاری سازمان تان باشید، اگر به دنبال گرفتن راهنمایی در تصمیم گیری های حقوقی هستید و… ده ها کار مرتبط با این موارد، می توانید از خدمات کوچینگ حقوقی مهدی مقسومی استفاده کنید.

آشنایی با قراردادها و قراردادهای کار

در مذاکره پیشنهاد شغلی چه بگوییم؟

برای داشتن مذاکرات پیشنهاد شغلی خوب باید به هفت مرحله ای که در زیر عنوان می کنیم، توجه داشته باشید!

پیشنهادات را به صورت کتبی دریافت کنید

بهتر است از کارفرمای خود بخواهید یک کپی از پیشنهاد استخدام را به شما ارائه کند. پیشنهادات باید شامل شرایط استخدام برای شغل مورد نظر باشد. در صورتی که این مسئله برای کارفرمای شما امکان پذیر نبود، بهتر است که خود از پیشنهاداتی که به صورت شفاهی عنوان می شود، نوت برداری کنید؛ پس از آن نمونه ای از یادداشت های خود را به کارفرما ارائه کرده و از او بخواهید که نسخه تهیه شده از پیشنهاداتی که توسط شما نگارش شده است را تایید کند.

اصطلاحات ناآشنا یا مبهم را شفاف سازی کنید

هنگام مذاکره باید در مورد مسائلی که مطرح می شود اطمینان حاصل کنید؛ از همین رو نیاز است به صورت جزئی تمام آن چیزی که در مذاکره مطرح می شود را مورد بررسی قرار دهید. به طور کلی شما باید نسبت به مسائلی که در ادامه عنوان می کنیم اطمینان حاصل نمایید:

  • همه چیزهایی که در پیشنهادات مطرح می شود را می فهمید، در غیر این صورت باید از کارفرما بخواهید که مسائل را برای شما شفاف سازی کند.
  • دقت کنید که جزئیات به دقت عنوان شده باشد، برای مثال اینکه در فصل تابستان استخدام شوید، کافی نیست. شما باید دقیقا درمورد تاریخ شروع و پایان کار اطلاعاتی به دست آورید.

در مورد زمان پاسخ مذاکره کنید

در مذاکره پیشنهاد شغلی معمولا اکثر کارفرمایان انتظار دارند قبل از پذیرش یا رد پیشنهاد، در مورد آن فکر کنید. برای تاثیر گذاری بیشتر بهتر است به کارفرمای خود بگویید به این کار علاقه داشته، اما بهتر است که بیشتر در مورد آن فکر کنید و برای فکر کردن یک بازه زمانی مانند 24 ساعت یا 3 روز مشخص کنید.

پیشنهاد را با استانداردهای صنعت مقایسه کنید

اگر می خواهید فرصت شغلی خوبی به دست آورید باید در مورد حقوق، مزایا، شرایط کاری و چشم اندازهایی مورد نظر فرصت شغلی خود تحقیق کرده و به طور کلی موقعیت شغلی پیش آمده را با موقعیت های شغلی مشابه در شرکت های دیگر مقایسه کنید.

گردش کار چیست؟ بررسی گردش کار در کسب و کارها
ادامه مطلب

به پیشنهاد از دیدگاه کارفرما نگاه کنید

معمولا کارفرما با توجه به عوامل متعددی این پیشنهادات را به شما ارائه می کند. برای مثال در صورتی که کارفرما هنگام مصاحبه متوجه شود شما برای انجام برخی از وظایف خود به آموزش نیاز دارید، بدون شک حقوق کمتری به شما پیشنهاد می دهد.

با توجه به این توضیحات از مذاکره پیشنهاد شغلی می توان گفت که درک موقعیت کارفرما اهمیت بسیاری داشته و این مسئله به شما در تصمیم گیری بهتر کمک می کند. به طور کلی برای این منظور می توانید از خود سوالات زیر را بپرسید:

  • رقبای شما برای تصاحب این شغل چه کسانی هستند؟
  • شما برای انجام این کار چقدر صلاحیت دارید؟
  • نیاز کارفرما به نیروی کار برای این زمینه شغلی چقدر مبرم است؟
  • نرخ بیکاری و در کل بازار کار در منطقه و صنعت مورد نظر شما چگونه است؟

در آخر به یاد داشته باشید که پیشنهادات شغلی را با خانواده، دوستان، یک مربی یا مشاور حرفه ای در میان بگذارید. این مسئله که برخی از عوامل احساسات شما را در مورد حقوق، مزایا و سایر شرایط شغلی تاثیر می گذارد، کاملا بدیهی است؛ از همین رو باید از خودت بپرسید:

  • آیا این موقعیت شغلی می تواند شما را به اهداف اصلیتان نزدیک کند؟
  • آیا این کار مورد علاقه شما هست یا خیر؟
  • آیا در این محیط کاری احساس راحتی می کنید؟
  • در مورد سرپرست احتمالی خود یا کارفرمایتان در صورتی که او را ملاقات کرده اید، چه احساسی دارید؟
  • آیا شرایط این شغل از شرایط فعلی شما بهتر است؟
  • چه مدت به دنبال این فرصت شغلی بوده اید؟
  • آیا فرصت های شغلی دیگری برای شما وجود دارد؟

به پیشنهاد از دیدگاه کارفرما نگاه کنید

جمع بندی در مورد مذاکره پیشنهاد شغلی

امروز ما در این مطلب سعی کردیم که اطلاعاتی در مورد مذاکره پیشنهاد شغلی در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. همانطور که دریافتید هر شغل زمینه ها و فرصت های متفاوتی برای مذاکره دارد، اینکه در مورد شرایط و مراحل مذاکره اطلاعاتی داشته باشید، می تواند در اخذ تصمیمات بهتر و عاقلانه تر به شما کمک کند.

امیدواریم که با خواندن این مطلب از مذاکره پیشنهاد شغلی بتوانید عملکرد بهتری در مذاکرات شغلی خود داشته باشید!

 

 

منبع

دیدگاه خود را وارد کنید:
ثبت دیدگاه
دیدگاه‌های کاربران
هنوز هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است

طراحی و توسعه توسط کاسبی