تغییر کسب و کار

زمان تغییر کسب و کار چه زمانی است؟ نشانه هایی برای تغییر کسب و کار!

تغییر کسب و کار، یکی از موارد اجتناب ناپذیر در هر نوع تجارتی است. همانطور که می دانید، نخستین مرحله برای ایجاد یک کسب و کار جدید، راه اندازی آن است. پس از آن، حتی زمانی که تیم شما روال مناسب خود را پیدا کرد ممکن است نیاز به اعمال برخی تغییرات وجود داشته باشد. این تغییرات با هدف رشد بیشتر کسب و کار و به دست آوردن موفقیت های بیشتر انجام می شود.

البته این تغییرات حتما نباید تغییرات بزرگی باشند؛ گاهی اوقات برای به روز ماندن در بازار تنها کافیست چند ترفند کوچک و ساده را پیاده کنید. اما زمان تغییر کسب و کار چه زمانی است؟ برای آگاهی از مهم ترین نشانه ها برای تغییر کسب و کار در ادامه این مطلب از سایت مهدی مقسومی با ما همراه باشید.

لزوم ایجاد تغییر در کسب و کار

ایجاد تغییر در کسب و کار معمولا برای افراد سخت و طاقت فرسا است. زیرا آنها عادت کرده اند تا کارها را به شیوه ای خاص انجام دهند و ایجاد تغییراتی هرچند کوچک در روند کار، می تواند باعث آزردگی آنها شود. اما باید بگوییم شرکت هایی که به هیچ عنوان حاضر به اعمال تغییرات در کسب و کار خود نیستند، معمولا پس از مدتی دچار رکود می شوند. زیرا جهان امروزی همواره در حال رشد و توسعه است و هرروزه شاهد پیشرفت های جدیدی در عرصه های گوناگون هستیم.

بنابراین، اگر می خواهید کسب و کار خود را با این چالش ها هماهنگ کنید و پیشرفت روزافزونی داشته باشید باید در صورت نیاز، تعدادی تغییر در کسب و کار خود اعمال نمایید. اما نکته ای که باید به آن توجه داشت این است که تغییرات باید در زمان درست ایجاد شوند تا اثرات خوبی بر جای بگذارند. ما در ادامه به سوال زمان تغییر کسب و کار چه زمانی است پاسخ داده ایم.

خدمات منتور و منتورینگ مهدی مقسومی می تواند برای توسعه شخصی و حرفه ای شما به بهترین نحو به شما کمک کند. این فرصت را از دست ندهید و با کمک خدمات منتورینگ ما به اهداف خود برسید.

نشانه هایی برای تغییر کسب و کار

رهبران بزرگ از اهمیت تغییر در کسب و کار به خوبی آگاه هستند. آنها همچنین می دانند که زمان تغییر کسب و کار چه زمانی است. البته ناگفته نماند که تشخیص بهترین فرصت برای ایجاد تغییر اغلب سخت ترین قسمت یک بیزینس است. با این حال، ما سعی کردیم رایج ترین رویدادها و شرایطی که باعث لزوم ایجاد تغییر در کسب و کار می شوند را ارائه دهیم:

مراحل راه اندازی کسب و کار جدید به صورت جامع و تخصصی
ادامه مطلب

1- عدم پیدا کردن مشتریان جدید

یکی از مهم ترین مواردی که نیاز به تغییر را در کسب و کار نشان می دهد، عدم پیدا کردن مشتریان جدید است. اگر تعداد مشتریان شما افزایش پیدا نمی کند و در حفظ مشتریان خود عملکرد خوبی ندارید، ممکن است مدل کسب و کار شما نیازمند به روز رسانی باشد. اما بهترین اقدام هنگام مواجهه با چنین شرایطی چیست؟

عدم افزایش تعداد مشتریان و پایین بودن میزان وفاداری آنها ممکن است به علت خدمات ضعیف شما باشد. پس نخستین کاری که باید انجام دهید این است که کیفیت خدمات یا محصولات خود را بررسی نمایید. بعد از رفع مشکلات موجود در این زمینه، باید با استفاده از ترفندهای جذب و نگهداری از مشتری، نسبت به بالا بردن تعداد مشتریان خود اقدام کنید.

2- متمایز نبودن نسبت به رقبا

یکی از ویژگی های اصلی فضای کسب و کار، رقابتی بودن آن است. به این معنا که همیشه کسب و کارهای دیگری مانند شما وجود خواهند داشت. با این حال، شما باید تمام تلاش خود را بکنید تا بیزینس خود را منحصر به فرد نگه دارید.

اگر متوجه شدید که بیش از اندازه از رقبای خود الهام می گیرید، وقت آن است که تقلید کردن را کنار گذاشته و یک قدم به عقب بروید تا مشخص کنید که چگونه می توانید نسبت به رقبای خود متمایز شوید. شما باید با استفاده از روش های مناسب و کارآمد، به مشتریان خود نشان دهید که کسب و کار شما از رقبا برتر است.

تغییر کسب و کار

3- پایین بودن میزان درآمد

یکی دیگر از نشانه های لزوم تغییر کسب وکار، پایین بودن میزان درآمد است. کاهش درآمد می تواند ناشی از عوامل متعددی باشد. برای مثال، شاید مدل کسب و کار شما نیاز به بازسازی داشته باشد یا اینکه بازار کافی برای محصولات شما وجود نداشته باشد. این کم بودن درآمد می تواند نشانه مهمی برای تغییر کسب و کار محسوب شود.

بسیاری از کسب وکارها پس از مواجه شدن با این شرایط تسلیم می شوند و بیزینس خود را به طور کامل تعطیل می کنند. اما کارفرمایان حرفه ای، این شرایط را نشانه ای برای تغییر کسب و کار و تلاش برای بهبود آن تلقی می کنند. نیاز کسب و کار شما به تغییر به معنی شکست آن نیست. در واقع، همه کسب وکارها برای به روز ماندن و همگام شدن با رقبا، به تغییراتی نیاز دارند.

رقیق شدن برند (Brand Dilution) چیست؟ چگونه برند از بین می رود؟
ادامه مطلب

بنابراین در زمان کاهش میزان درآمد نباید امید خود را از دست داده و دست از تلاش بکشید. بلکه باید با اعمال تغییرات هوشمندانه در راستای افزایش کیفیت محصول، بازاریابی، تبلیغات و… نسبت به افزایش درآمد خود اقدام نمایید.

یکی از خدمات مهدی مقسومی، خدمات کوچینگ است. در خدمات کوچینگ ما با توجه به نیاز و اهداف شما به عنوان یک همراه در کنار شما هستیم تا بتوانید توانایی های خودتان را کشف کنید و به هدف اصلی خود برسید.

4- گسترش کسب و کار

از دیگر شرایطی که ممکن است نیازمند ایجاد تغییر در کسب و کار شما باشد، گسترش کسب و کار است. این گسترش می تواند به روش های گوناگونی همچون ادغام چند مجموعه با یکدیگر، افزودن محصولات، خرید شرکت جدید، افتتاح فروش در منطقه ای جدید و… انجام شود. تمام این موارد می توانند فرصت هایی برای تغییر و تحول به شمار روند. زیرا زمانی که یک کسب و کار گسترش پیدا می کند، معمولا منابع و زیرساخت های قبلی برای ادامه مسیر کافی نخواهند بود.

در چنین شرایطی است که لزوم ایجاد تغییر در برخی زمینه ها همچون افزایش نیروی انسانی، بهبود امکانات و… افزایش پیدا می کند.

برای این یک کسب و کار موفق داشته باشید نیاز است که یک برند موفق داشته باشید. برند شدن باعث شناخته شدن شما می شود. و برای رسیدن به این هدف نیاز است که مشاور برندسازی داشته باشید. شما می توانید از خدمات مشاور برندینگ مهدی مقسومی استفاده کنید.

5- عمل نکردن به معیارها

برخی معیارهای کلی در هر کسب و کاری وجود دارد که صاحبان آن کسب و کارها برای داشتن عملکرد موفق باید به آنها پایبند باشند. گاهی اوقات برای اینکه متوجه نیاز یا عدم نیاز کسب و کار خود به تغییر شوید، می توانید از روش مقایسه کردن بیزینس خود با رقبا استفاده کنید. این یک روش بسیار موثر برای سنجش جایگاه کسب و کار شما در میان رقبا است.

پس از انجام این مقایسه، اطلاعاتی درباره رقبایی که بهتر یا بدتر از شما عمل می کنند به دست خواهید آورد. این اطلاعات حاوی نکات بسیار ارزشمندی برای شما هستند. اگر متوجه شدید که پایبند بودن به برخی معیارها موجب پیشرفت رقبایتان می شود و در حال حاضر شما نسبت به آن معیارها بی توجه هستید، وقت آن است که تغییری در کسب و کار خود ایجاد نموده و معیارهای لازم را رعایت نمایید.

منظور از ریسک پذیری در کسب و کارها چیست؟
ادامه مطلب

تغییر کسب و کار

جمع بندی

در این مطلب، درباره اینکه زمان تغییر کسب و کار چه زمانی است صحبت کردیم و نشانه هایی برای تغییر کسب و کار را بررسی کردیم. ایجاد تغییر در روند کار یک بیزینس معمولا برای افراد خوشایند نبوده و با مقاومت از سوی آنها همراه است. اما با توجه به پیشرفت روزافزون دنیا از لحاظ فناوری، نمی توان نیاز به تغییر را نادیده گرفت. بنابراین اگر با نشانه های تغییر در کسب و کار خود مواجه شدید، پیشنهاد می کنیم هرچه سریعتر نسبت به رسیدگی به آنها اقدام نمایید.

اگر از  مقاله ی «زمان تغییر کسب و کار چه زمانی است؟ نشانه هایی برای تغییر کسب و کار!»  لذت بردید، میتوانید مطالب جذاب دیگری را در زمینه های حقوق، برندسازی، کوچینگ و منتورینگ در وبسایت مهدی مقسومی مشاهده کنید.

منبع 1            منبع 2            منبع 3

دیدگاه خود را وارد کنید:
ثبت دیدگاه
دیدگاه‌های کاربران
هنوز هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است

طراحی و توسعه توسط کاسبی