هرم برند

هرم برند چیست و چه مزایا و معایبی دارد؟

امروزه بیشتر کارفرماها برای اینکه بتوانند کسب و کار موفقی را داشته باشند، راه حل ها و روش های زیادی را امتحان می کنند. ساخت هرم برند یکی از این موارد است که می تواند تاثیر زیادی بر روی موفقیت برند شما بگذارد که اگر استاندارد باشد، می تواند به راحتی مشتریان زیادی را جذب برند شما کند.

در این مطلب از سایت مهدی مقسومی  قصد داریم اطلاعات کاملی را در مورد چگونگی ساخت هرم برند و مزایا و معایب آن به شما ارائه دهیم. اگر شما هم قصد طراحی هرم برند خود را دارید با ما همراه شوید!

هرم برند یا یک کسب و کار چیست؟

به طور کلی هرم یک برند به یک چارچوب گفته می شود که می تواند نمای کلی از برند را به افراد نشان دهد. این طراحی به سوالات اساسی در مورد برند مورد نظر و موقعیت آن در جامعه پاسخ خواهد داد. هرم برند برای کسب و کارهای جدیدی که تازه وارد بازار می شوند و نوپا هستند، بسیار مفید است و باعث رشد و پیشرفت آن ها می شود.

با مطالعه هرم یک برند، افراد اطلاعات مفیدی مانند ویژگی ها و فعالیت های برند، نحوه عملکرد شرکت، مزایای خرید از آن، ارزش های اصلی برند و… دست گیرشان می شود. با این تعاریف، یک هرم برند موفق می تواند موارد و نکات اصلی را برای مصرف کنندگان و خریداران، روشن و مشخص کند.

یک نکته مهمی که وجود دارد این است که هرم یک شرکت، با شرکت های دیگر کاملا متفاوت خواهد بود. کارفرما برای طراحی یک هرم برند باید نگاهی درست و عمیق به اصل کسب و کار خود داشته باشد و طبق همین اطلاعات، هرم برند مناسب برای شرکت خود را طراحی کند.

پس اولین و مهم ترین سوالی که کارفرما باید از خود بپرسد این است که کسب و کار من چه نیازهایی را برآورده می کند و چگونه این کار را انجام می دهد؟ به خاطر داشته باشید که این سوال باید حتما توسط کارفرما جواب داده شود و پاسخگویی به آن توسط هر فرد دیگری کاملا اشتباه است.

یک  هرم برند ایده آل و موفق باید بتواند به ایجاد شرایط فروش، بالا رفتن درصد فروش برند، شرح برند به صورت ساده و کامل و… کمک کند. به عبارت دیگر این طراحی یک پیشنهاد ویژه را برای فروش بهتر به شما ارائه می دهد. علاوه بر این ها، با استفاده از هرم برند می توانید بفهمید که آیا اقدامات انجام شده برای برند شما با ارزش های اصلی هرم همسو است یا خیر؟

مهم ترین چالش های کسب و کارها در حال حاضر چیست؟
ادامه مطلب

برای این یک کسب و کار موفق داشته باشید نیاز است که یک برند موفق داشته باشید. برند شدن باعث شناخته شدن شما می شود. و برای رسیدن به این هدف نیاز است که مشاور برندسازی داشته باشید. شما می توانید از خدمات مشاور برندینگ مهدی مقسومی استفاده کنید.

هرم برند

ایجاد و ساخت هرم برند

بعد از اینکه دانستید هرم برند چیست، باید مراحل ایجاد و ساخت این هرم را یاد بگیرید. هرم برند هر شرکتی شامل 5 طبقه مجزا از هم می شود و آن را به صورت مثلثی طراحی می کنند. تیم های طراحی و بازاریابی باید از پایین ترین بخش شروع به طراحی کرده و برای تکمیل هرم برند به سمت بخش های بالایی حرکت کنند. برای اینکه بدانید هرم برند چگونه طراحی می شود، باید با دقت و جزئیات بیشتری با هر کدام از این سطوح آشنا شوید.

اگر شما صاحب یک کسب و کار هستید، حتما به یک مشاوره حقوقی استارتاپ نیاز پیدا می کنید تا مشکلات حقوقی که در آینده پیدا می کنید، با وجود او حل شود. به همین دلیل شما به خدمات حقوقی مهدی مقسومی نیاز پیدا می کنید.

1- ویژگی های و صفات شرکت

در این بخش تمام ویژگی ها و صفات برند توضیح داده می شود. شما باید ویژگی هایی را نام ببرید که در بازار اهمیت دارند و مورد توجه قرار می گیرند. به عبارت دیگر، هرم برند نشان می دهد که شرکت شما چه خدماتی را ارائه می دهد و همچنین به چه طریقی آن ها را انجام خواهد داد. برای مثال، یک برنامه پیام رسان ممکن است امکانات ویژه ای مانند چت تصویری، چت گروهی، ایموجی و… داشته باشد.

2- مزایای عملکردی

این سطح کمی عمیق تر است و اهمیت بسیار زیادی دارد؛ چرا که در آن مشخص می شود که برند شما با ارائه خدمات یا محصولات خود می تواند به چه نیاز هایی پاسخ دهد و کدام مشکلات را حل کند. به عبارت دیگر در این سطح باید مشخص کنید که مصرف کنندگان به چه دلیل از خدمات یا محصولات شما استفاده می کنند.

برای مثال شما می توانید با استفاده از یک برنامه پیام رسان رایگان، به صورت آنی و لحظه ای با فرد مورد نظرتان ارتباط برقرار کنید یا حس و حال خود را با استفاده از ایموجی ها نشان دهید.

جایگاه برند چیست و این جایگاه چگونه شکل میگیرد؟
ادامه مطلب

3- مزایای عاطفی

زمانی که شما از هر محصولی استفاده می کنید، حس و حال متفاوتی در شما ایجاد می شود. تولید کننده باید بیان کند که زمان استفاده از محصول، چه حسی در مصرف کننده به وجود می آید. اگر شما برای محصولات خود امکانات ویژه ای نسبت به نمونه های مشابه طراحی کنید، مصرف کننده حس بهتری نسبت به آن پیدا می کند.

در نتیجه باعث افراد بیشتری برای خرید محصول شما ترغیب می شوند. زمانیکه مصرف کننده هرم کسب و کار شما را مطالعه می کند تا بداند مزایا عاطفی هرم برند چیست، توضیحات این بخش می تواند به شما کمک بسیاری کند.

هرم برند

4- ارزش های اصلی یا شخصیت برند

در این بخش توضیح داده می شود که چه عناصری باعث شده اند تا این برند در میان مصرف کنندگان راه پیدا کند. به عبارت دیگر، شخصیت برند تمام ارزش ها و نیازهای کاربران را مشخص کرده و نشان می دهد که چه ارزش هایی برای مصرف کننده اهمیت دارد. سپس نشان می دهد که چه استراتژی و امکاناتی باعث توسعه محصول شده است.

5- ایده برند

اصلی ترین ویژگی هر برند، ایده یا جوهر آن است که باعث جذب مصرف کنندگان به برند می شود. ایده برند، در هر کسب و کاری با همدیگر متفاوت است و همین امر باعث شده تا شرکت های مختلف مشابه با ایده های مختلف موفق باشند. ایده برند شما باید به گونه ای باشد که حس اطمینان را در مخاطبین ایجاد کند.

اگر می خواهید بدانید که مهم ترین بخش در هرم برند چیست، باید بگوییم که ایده برند، مهم ترین و اصلی ترین بخش برای رشد کسب و کار و طراحی هرم برند به حساب می آید. ایده هرم در بالاترین نقطه هرم کسب و کار قرار دارد.

مزایا و معایب استفاده از هرم برند

در صورتیکه بدانید مزایا و معایب استفاده از هرم برند چبست، بهتر و درست تر می توانید از آن استفاده کنید. مزایای بسیار هرم برند باعث شده تا این طراحی ساده، طرفداران بسیاری داشته باشد. مهم ترین مزایای استفاده از هرم برای کسب و کار عبارتند از:

  • به صورت مختصر و مفید می تواند نوع کارکرد و هدف کسب و کار شما را برای مصرف کننده توضیح دهد، بدون اینکه زمان زیادی را تلف کند.
  • افراد می توانند با مطالعه هرم برند، اطلاعات مفیدی را به دست آورند و بفهمند محصول یا خدمات ارائه شده، برای آن ها مناسب است یا کارآمد نخواهد بود.
  • طراحی هرم برند کار چندان مشکلی نیست و می تواند به شما نشان دهد که آیا مسیر درست را طی می کنید.
  • هزینه طراحی هرم برند بسیار کم است و هزینه زیادی بر عهده کارفرما نمی گذارد.
  • طول عمر این هرم ها بسیار زیاد بوده و چندین سال بدون تغییر می توانید آن را به کار بگیرید.
ویژگی های یک کوچ حرفه ای و موفق چیست؟
ادامه مطلب

به طور کلی، هرم برند یک ابزار بصری بسیار قوی برای برقراری ارتباط میان برند و کاربران است. این هرم شخصیت شما و برندتان و همچنین مزایای استفاده از محصولتان را برای سایر افراد مشخص می کند.

هرم برند مانند هر ابزار و استراتژی تجاری دیگر، کاملا بدون نقض نیست و ایرادات خود را دارد؛ پس باید بدانید که معایب استفاده از هرم برند چیست؟ زمان استفاده از هرم برند، شما تمام اطلاعات مهم شرکت خود را در اختیار عموم مردم قرار می دهید. در این شرایط استراتژی و راهکارهای شما، به صورت مخفی باقی نمی ماند و رقبای شما می توانند از آن ها استفاده کنند.

شما با استفاده از آموزش حقوق کسب و کار که یکی از خدمات حقوقی مهدی مقسومی است، می توانید با قوانین و قراردادهای مختلف آشنا بشوید . مشکلات احتمالی آینده را از پیش شناسایی کنید.

هرم برند

جمع بندی

یکی از روش هایی که می توانید با آن به موقعیت شغلی ایده آلی برسید و هدف ایجاد کسب و کارتان را برای کاربران توضیح دهید، استفاده از روش برند است. در بخش های قبلی گفتیم که هرم برند چیست و چه مزایا و معایبی دارد. هرم برند از 5 بخش تشکیل شده است که هر کدام از آن ها اطلاعات خاصی را در مورد کسب و کار شما در اختیار افراد می گذارد.

اگر از  مقاله ی « هرم برند چیست و چه مزایا و معایبی دارد؟»  لذت بردید، میتوانید مطالب جذاب دیگری را در زمینه های حقوق، برندسازی، کوچینگ و منتورینگ در وبسایت مهدی مقسومی مشاهده کنید.

منبع1            منبع 2            منبع 3

دیدگاه خود را وارد کنید:
ثبت دیدگاه
دیدگاه‌های کاربران
هنوز هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است

طراحی و توسعه توسط کاسبی