منظور از ریبرندینگ در کسب و کارها چیست؟ نکات مهم  و تخصصی!

کسب و کارها به دلایل مختلفی از بازخورد منفی برند فعلی گرفته تا تغییرات در ارائه محصولات تصمیم به تغییر نام تجاری خود می گیرند. یک نام تجاری مجدد می تواند باعث جذب مشتریان بیشتری شود. در برخی مواقع ممکن است به علت بی دقتی در نکات مهم این نتیجه بر عکس شده و مشتریان خود را از دست بدهد.

اما به طور کلی گاهی نیاز است تا ریبرندینگ در کسب و کارها انجام شود. داشتن یک برند جدید با یک استراتژی تعریف شده می تواند راه رسیدن به موفقیت را هموار کند.

در این مطلب از سایت مهدی مقسومی ما قصد داریم توضیحات بیشتری در خصوص ریبرندینگ در کسب و کارها خدمت شما ارائه دهیم و به بررسی نکات مهم در مورد آن بپردازیم. با ما همراه باشید.

منظور از ریبرندینگ در کسب و کارها چیست؟ نکات مهم  و تخصصی!

ریبرندینگ در کسب و کارها چیست؟

تغییر نام تجاری یک استراتژی است که در آن تصویر شرکت یا سازمان با توسعه نام، نماد، لوگو و… تغییر داده می شود. در واقع هدف از این برندسازی مجدد ایجاد هویت جدید و متمایز در ذهن مصرف کنندگان، سرمایه گذاران، مشتریان بالقوه، رقبا، کارمندان و عموم مردم است. ریبرندینگ کمک می کند تا کسب و کارها برند خود را بهبود بخشند و با این تغییرات موجب تکامل بیشتر خود شوند.

نکته: یک استارتاپ که در اول راه خود است درگیر مسائل زیادی میتواند باشد؛ از قراردادها تا تأمین خدمات و مواد اولیه همه مشکلاتی هستند که اگر جدی گرفته نشوند، میتوانند پایه های کسب و کارتان را به راحتی بلرزانند. «کوچینگ استارتاپ؛ مسیر شخصی استارتاپ تو برای موفقیت» به راحتی میتواند با پرورش نیروهای یک شرکت به استارتاپ تان کمک میکند که هدف اصلی خود را پیدا کند.

چرا تغییر نام تجاری ضروری است؟

با توجه به این که شرکت ها پس از مدتی فعالیت خود را گسترش می دهند و تکامل می یابند، برای رقابت بهتر در بازار باید برند خود را تغییر دهند. گاهی ریبرندینگ در کسب و کارها یک امر مهم و ضروری خواهد بود. در زیر به برخی از دلایلی که موجب می شود ریبرندینگ اهمیت زیادی داشته باشد اشاره می کنیم.

  • ممکن است شما لوگوی شرکت خود را دوست نداشته باشید یا زیبایی برند شما با محصولات شرکت و ارزش آن دیگر همخوانی نداشته باشد.
  • زمانی که یک شرکت در حال گسترش دامنه کسب و کار خود و ورود به بازار جدیدی است و نام کسب و کار آن محدودیت هایی را ایجاد کرده باشد.
  • ممکن است متوجه شده باشید که برند شما آن چنان در بازار شناخته نشده است تا باعث تمایز شما از دیگر رقبا شود.
مذاکره پیشنهاد شغلی شامل انجام چه کارهایی است؟
ادامه مطلب

حقیقت این است که بسیاری از شرکت ها حتی موفق ترین آن ها برند خود را تغییر می دهند. تغییر نام تجاری می تواند برای هر کسب و کاری که برای مدرن سازی، ایجاد تمایز با دیگر رقبا، فرار از شهرت ضعیف و… تلاش می کند، یک راهکار فوق العاده باشد.

نکته: اگر شما هم دارای یک کسب و کار نوپا یا یک شرکت به بلوغ رسیده هستید، با آموزش حقوق کسب و کار میتوانید کسب و کارتان را به عنوان یک شخص سالم در میان جامعه ی تجاری رشد دهید و از انواع قراردادها و قوانین حقوقی که ممکن است در آینده ی شرکتتان اثر بگذارد، سربلند بیرون بیایید. برای دانستن بیشتر در این مورد میتوانید با مطالعه ی «آموزش حقوق کسب و کار؛ 5 دروازه ی ورود به بلوغ کسب و کار!» به یک دید جامعی در مورد این موضوع برسید.

چرا تغییر نام تجاری ضروری است؟

نکات مهم در ریبرندینگ در کسب و کارها

تغییر نام تجاری یا همان ریبرندینگ نباید بدون داشتن اطلاعات کافی در این باره انجام شود. برای این که از این تغییرات بتوانید نتایج مثبتی دریافت کنید، لازم است که نکات مهمی را رعایت نمایید. در ادامه چند نکته حائز اهمیت در مورد تغییر برند بیان می کنیم که توجه به آن ها ضروری است.

انتخاب زمان مناسب برای برندسازی مجدد

ریبرندینگ در کسب و کارها زمانی با موفقیت انجام خواهد شد که دلایل درستی برای آن داشته باشید. اگر بخواهید تغییر برند را تنها به علت کاهش فشارها یا رقابت از طرف دیگر برندها و سایر دلایل این چنینی انجام دهید، موفق نمی شوید.

نکته: چه در فکر راه اندازی یک استارتاپ باشید و چه آن را ثبت کرده باشید، مسائل حقوقی درست مثل یک شتر بر در خانه ی کسب و کارتان خوابیده اند. قوانین حقوقی دارای مرزهای ثابتی برای کسب و کارها و شرکت های تجاری هستند اما گاهی طرح ها و اساسنامه هایی به صورت موقت اجرا خواهند شد که میتواند سوخت آنی استارتاپ تان باشد!

از طرفی با داشتن یک چشم انداز دقیق نسبت به آینده ی استارتاپتان به راحتی میتوانید تصمیم گیری های خود را انجام دهید. «مشاوره حقوقی استارتاپ ها (startups)- خدمات حقوقی مهدی مقسومی» همان راه حلی است که حتی در آرامش کسب و کارتان، طوفان های حقوقی آینده را پیش بینی میکند!

سیستم فروش چیست؟ نحوه ی پیاده سازی سیستم فروش
ادامه مطلب

انتخاب رویکردی استراتژیک برای ریبرندینگ در کسب و کارها

ریبرندینگ را با توجه به نیاز خود به میزان تغییرات انجام دهید. نیازی نیست که حتما یک برند جدید را از اول بسازید. اگر می خواهید روی بهبود تصویر تمرکز کنید، در نظر بگیرید که آیا یک تازه سازی ساده با رنگ ها یا لوگوهای بروز می تواند نیاز شما را برطرف کند. اگر به دنبال ارتقای برند فعلی خود هستید، یک تغییر برند بصری می تواند به جذب مخاطبان جدید و حفظ مشتریان فعلی شما کمک کند.

یادگیری مبانی برندسازی

یکی دیگر از نکات مهمی که پیش از اقدام برای ریبرندینگ باید به آن توجه کنید، یادگیری اصول و مسائل مرتبط با تغییر برند است. اگر به تغییر نام تجاری فکر می کنید یا می خواهید این کار را انجام دهید، نیازی نیست که همه چیز را از ابتدا شروع کنید. برای این کار می توانید نگاهی به برند هایی که قبلا نام تجاری خود را تغییر داده اند، بیندازید و از اتفاقاتی که برای آن ها رخ داده است درس بگیرید.

شما می توانید با توجه به سرگذشت این برند، اشتباهات آن ها را تکرار نکنید و اقداماتی را که برای رسیدن به موفقیت انجام داده اند، بیاموزید.(پیشنهاد مطالعه: مشاور برندینگ ( مشاور برند سازی ) – مشاور نام تجاری )

ریبرندینگ چه مزایایی دارد؟

اکنون که با ریبرندینگ در کسب و کارها آشنا شدید، بهتر است مزیت های انجام این کار را هم بدانید. مطمئنا همه شرکت هایی که نام تجاری خود را تغییر می دهند، به دنبال مزایای این کار هستند. در زیر چند مزیت عمده ریبرندینگ را عنوان خواهیم کرد.

  • باقی ماندن در بازار: با توجه به این که بازار مدام در حال تغییر و تحول است، ریبرندینگ می تواند به شرکت ها کمک کند تا در چنین بازی بتوانند باقی بمانند. تغییر نام تجاری می تواند خبر ساز شود، علاوه بر این تلاش ها برای جذب مشتری با تغییر برند هم از دیگر دلایلی هستند که موجب باقی ماندن شما در بازار می شوند.
  • افزایش وفاداری مشتریان: اگر نام تجاری برند خود را متمایز تر و بهتر کنید، احتمال این که مشتریان دوباره آن را انتخاب کنند، افزایش می یابد. تغییر برند سبب جذب مخاطبان جدید و حفظ مخاطبان قدیمی خواهد شد.
  • ایجاد فرصت جدید: ریبرندینگ به شرکت هایی که با مشکلات و اختلاف نظر مواجه هستند، این فرصت را می دهد تا از اتفاقات گذشته فاصله بگیرند و روند جدیدی را ادامه دهند.
  • افزایش میزان فروش: با تغییر برند یک شرکت مورد توجه رسانه ها و مردم قرار می گیرد و این می تواند منجر به افزایش فروش شود.
سیستم سازی کسب و کار چه کمکی به کسب و کارها می کند؟
ادامه مطلب

نکته: هر حادثه ای نیاز به آماده شدن دارد! برای رویارویی با مسائل حقوقی چه در زندگی شخصی و چه در کسب و کارتان همیشه به یک آمادگی نیاز دارید؛ «کوچینگ حقوقی؛ سنگین ترین وزنه برای ترازوی عدالت کارتان» در مرحله به مرحله ی ثبت تا استخدام نیروهایتان در کنار شماست تا از اموال فکری شرکت تجاری شما به خوبی محافظت کند.

ریبرندینگ چه مزایایی دارد؟

جمع بندی در مورد ریبرندینگ در کسب و کارها

امروزه شرکت های بسیاری به خاطر شرایط خود و ایجاد یک تغییر اساسی به فکر ریبرندینگ هستند. برخی از این شرکت ها با تغییر نام تجاری خود به موفقیت های بیشتری دست پیدا کرده اند. اما برای تغییر برند قبل از هر کاری باید به طور کامل با اصول ریبرندینگ در کسب و کارها آشنا شوید و نکات مهم و تخصصی درباره آن را بیاموزید تا بتوانید در این کار موفق شوید. ما در این جا سعی کردیم شما را با ریبرندینگ، ضرورت انجام آن و مزایایی که دارد آشنا کنیم.

منبع 1     منبع 2     منبع 3

دیدگاه خود را وارد کنید:
ثبت دیدگاه
دیدگاه‌های کاربران
هنوز هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است

طراحی و توسعه توسط کاسبی