سیستم فروش

سیستم فروش چیست؟ نحوه ی پیاده سازی سیستم فروش

سیستم فروش مترادف عملکرد و فرآیند فروش است و به گونه ای باعث بالا رفتن درصد فروش کسب و کار می شود. به عبارت دیگر، این سیستم ایجاد یک مشتری یا فرآیند خرید آن را از ابتدا تا مرحله آخر، به شما نشان می دهد. سیستم فروش نمای کلی از فرآیند و قیف فروش است و اگر با قیف فروش آشنا هستید، در وسط راه شناخت و درک سیستم فروش قرار دارید. اگر شما اطلاعات دقیقی در مورد این سیستم نداشته باشید، ممکن است خریداران و مشتریان خود را از دست بدهید.

اگر مایلید بدانید که سیستم فروش چیست و چگونه می توانید آن را پیاده سازی کنید، در ادامه این مطلب از سایت مهدی مقسومی  با ما همراه شوید.

سیستم فروش چه معنی دارد؟

سیستم فروش به سیستمی گفته می شود که فرمول مورد نیاز برای ایجاد یک مشتری را مشخص می کند، این فرمول باید کاملا واضح و مشخص باشد. عبارت های چرخه فروش، قیف فروش و فرآیند فروش با سیستم فروش تقریبا هم معنی هستند و یک هدف را دنبال می کنند. تمامی ما در طول روز ممکن است به محصولات و کالاهای مختلفی نیاز پیدا کرده و بخواهیم آن ها را خریداری کنیم.

عواملی وجود دارد که بر روی تصمیم ما تاثیر می گذارند و حتی احتمال دارد که این عوامل، ما را از خرید کالا منصرف کنند. تمامی این سیستم ها یک سری از مراحل هستند که یک فرد نیازمند را به یک خریدار و مشتری واقعی تبدیل خواهند کرد.

برای تکمیل اینکه بدانید سیستم فروش چیست، باید بگوییم که این سیستم به دو بخش تقسیم می شود. بخش اول، کلمات و عکس هایی است که یک برند برای ارتباط گرفتن با مشتریان از آن ها استفاده می کنند. این تصاویر ممکن است به صورت روزانه در اختیار شما گذاشته شوند و هر چند مدت یک بار این داده ها تغییر پیدا کنند.

بخش دوم این سیستم، کاربرد و دلیل استفاده از این داده ها است. هر کدام از کلمات و تصاویر معنی خاص خود را دارند و اطلاعات خاصی را به کاربران ارائه می دهند.

خدمات منتور و منتورینگ مهدی مقسومی می تواند برای توسعه شخصی و حرفه ای شما به بهترین نحو به شما کمک کند. این فرصت را از دست ندهید و با کمک خدمات منتورینگ ما به اهداف خود برسید.

گردش کار چیست؟ بررسی گردش کار در کسب و کارها
ادامه مطلب

اهمیت پیاده سازی سیستم فروش چیست؟

با وجود اینکه اهداف برندها با همدیگر متفاوت است و هر برند کالا و محصولات مختلفی را به فروش می رساند، اما سیستم فروش بر روی آن ها عملکرد نسبتاً مساوی دارد. به عبارت دیگر این سیستم روی افزایش حجم و سود فروش تاثیر می گذارد. این سیستم بر مبتنی بر اصول ارتباط و صداقت است و به فروشندگان این امکان را می دهد تا بتوانند فرآیند فروش محصول را در دست بگیرند.

امروزه این روش جایگزین روش های فروش سنتی شده است؛ به همین دلیل بسیاری از صاحبان کسب و کار لازم است بدانند که سیستم فروش چیست.

اصلی ترین تفاوت سیستم فروش با فرآیند فروش در این است که یک سیستم فروش، مقایسه بزرگ تری را نشان می دهد. با توجه به اینکه یک سیستم فراگیرتر است، پس بیشتر افراد ترجیح می دهند که از آن استفاده کنند. یک سیستم فروش موفق باعث می شود تا مشتریانی که با کسب و کار شما تعامل دارند، تجربه بهتری را به دست آورند. به همین دلیل می توان گفت که با استفاده از این سیستم، میزان فروش شما بالاتر می رود.

یکی از خدمات مهدی مقسومی، خدمات کوچینگ است. در خدمات کوچینگ ما با توجه به نیاز و اهداف شما به عنوان یک همراه در کنار شما هستیم تا بتوانید توانایی های خودتان را کشف کنید و به هدف اصلی خود برسید.

سیستم فروش

سیستم فروش چگونه پیاده سازی می شود؟

باید بدانید که سیستم فروش، رویدادی نیست که بتوانید به صورت یکباره آن را پیاده سازی و سازماندهی کنید؛ بلکه یک راه مستمر و طولانی است که به آموزش و تعهد نیاز دارد. یعنی نباید به صورت دوره ای از سیستم فروش استفاده کرده و بعد از مدتی آن را رها کنید.

انواع مختلفی از سیستم فروش وجود دارد که هر کدام از ان ها برای شرایط خاصی استفاده می شوند. برای پیاده سازی سیستم فروش باید مراحل زیر را به ترتیب و با دقت انجام دهید.

1- توجه به وضعیت فعلی برندتان

برخی از افراد بدون توجه به موقعیت و شرایط کسب و کار خود، یک سیستم فروش را راه اندازی می کنند. در حالی که شما باید با توجه به وضعیت فعلی برندتان، این سیستم را پیاده سازی کنید. پس در ابتدا باید بدانید که اکنون در کجا و چه موقعیتی هستند و می خواهید به کجا بروید.

یک استارت آپ موفق چه ویژگی هایی دارد؟ عوامل موفقیت استارت آپ ها
ادامه مطلب

به همین دلیل عملکرد فروش فعلی، نقاط قوت و ضعف، اهداف فروش، چالش ها، استراتژی ها و چشم اندازهای شغلی خود را بررسی کنید. علاوه بر این ها، نیاز است که فرهنگ فروش، ابزارها، مهارت های خود و فرآیند فروش را ارزیابی کرده و بدانید در کدام یک از این موارد نیاز دارید که عملکرد خود را بهتر نمایید.

2- مربیگری و آموزش دهی به تیم فروش

با وجود اینکه آموزش درست تا حد زیادی می تواند به تیم فروش شما کمک کند، اما به تنهایی برای یک سیستم فروش موفق کافی نیست. شما باید به طور مداوم برای تیم فروشتان، مربیگری کرده و به آن ها کمک کنید تا چالش ها را با موفقیت پشت سر بگذارند.

همچنین رفتار، عملکرد و پیشرفت آن ها را زیر نظر بگیرید تا از سیستم فروش، بازخورد و جوابگویی بهتری داشته باشید. راهنمایی و پشتیبانی مداوم تیم فروش اهمیت بسیار زیادی دارد. از همین رو برای تشویق آن ها می توانید موفقیت های تیم را جشن بگیرید. با این کار می توانید شایستگی، تعهد و اعتماد اعضای تیم را توسعه دهید.

برای این یک کسب و کار موفق داشته باشید نیاز است که یک برند موفق داشته باشید. برند شدن باعث شناخته شدن شما می شود. و برای رسیدن به این هدف نیاز است که مشاور برندسازی داشته باشید. شما می توانید از خدمات مشاور برندینگ مهدی مقسومی استفاده کنید.

3- بررسی کنید و بهبود ببخشید

با توجه به قوانین اصلی سیستم فروش، ممکن است فکر کنید که این سیستم یک چارچوب سفت و سخت یا ثابت دارد. در حالی که سیستم هوشمند دارای چارچوبی انعطاف پذیر و پویا بوده که با توجه به مشتریان و بازاریان، در حال تغییر و سازگاری است. از همین رو شما باید به طور منظم، سیستم فروش و نحوه پیاده سازی آن را بررسی کرده و آن را بهبود دهید. شما باید به صورت دوره ای نتایج فروش کسب و کار خود را اندازه گیری، تحلیل و تجزیه کنید.

شما با استفاده از یک نرم افزار موفق می توانید میزان خرید و فروش، سود، عملکرد تیم و… را تحلیل کنید. از سال 2011 تا 2017، تعداد برنامه سیستم فروش از 150 به 5000 عدد رسید. این برنامه ها ویژگی های مختلفی نسبت به همدیگر دارند و شما می توانید با توجه به نیاز خود و نوع کاربریتان یکی از آن ها را انتخاب کنید.

انواع سبک های مدیریتی در سازمان و معرفی بهترین سبک های مدیریت
ادامه مطلب

سیستم فروش

جمع بندی

امروزه نرم افزارهای بسیاری طراحی شده است که به عنوان سیستم فروش شناخته می شوند. برخی از کارفرماها نمی دانند که سیستم فروش چیست یا چگونه پیاده سازی می شوند. با استفاده از این سیستم شما می توانید یاد بگیرید که چگونه فروش خود را بالا ببرید. در این سیستم اطلاعات مختلفی همچون تاریخچه معاملات، داده مشتری ها، میزان سود ماهانه و… وجود دارد. از همین رو نیازی نیست تا اطلاعات فروش خود را به صورت ماهانه یا دوره ای بررسی کنید، در نتیجه در زمان و هزینه شما صرفه جویی می شود.

اگر از  مقاله ی «سیستم فروش چیست؟ نحوه ی پیاده سازی سیستم فروش»  لذت بردید، میتوانید مطالب جذاب دیگری را در زمینه های حقوق، برندسازی، کوچینگ و منتورینگ در وبسایت مهدی مقسومی مشاهده کنید.

منبع 1           منبع 2            منبع 3

دیدگاه خود را وارد کنید:
ثبت دیدگاه
دیدگاه‌های کاربران
هنوز هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است

طراحی و توسعه توسط کاسبی